€1 με BOX NOW όλο το 2023! 📦🎉

€ 36,99

μεταχειρισμενα SET ΑΠΟ 4 ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕΙΡΑΣ BMW Μ SALTWATER+ΠΙΣΤΑ+ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ [ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ]

Κατάσταση
Καινούργιο

ΠΩΛΕΙΤΑΙ SET ΑΠΟ 4 ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕΙΡΑΣ BMW Μ SALTWATER + ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΙΣΤΑ ΑΠΟ 100% ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ +ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ TURBO ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΙΘΙΟΥ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 36,99 EURO MONO ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
ΤΟ SET ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ::
1. 4 ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕΙΡΑΣ BMW Μ SALTWATER
Τα αυτοκινητάκια κινούνται με τη χρήση αλατόνερου, το οποίο όμως δεν παράγει από μόνο του ενέργεια. Το κάθε αυτοκινητάκι διαθέτει μια μεταλλική πλάκα στην οποία αποθηκεύεται η ενέργεια. Μόλις το αλατόνερο έρθει σε επαφή με τη μεταλλική πλάκα, αρχίζουν να ρέουν ηλεκτρόνια κι έτσι παράγεται ηλεκτρική ενέργεια.

2. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΙΣΤΑ ΑΠΟ 100% ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
Η πίστα είναι κατασκευασμένη από βαγάσση, 100% οργανικό υλικό χωρίς χημικά ή πρόσθετα. Η βαγάσση είναι η ινώδης ύλη από τον θρυμματισμό των μίσχων του ζαχαροκάλαμου για την εξαγωγή του χυμού τους. Ο χυμός αυτός αποτελεί τη βάση της αιθανόλης, του σημαντικότερου βιοκαυσίμου στον κόσμο.

3. ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ TURBO ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΙΘΙΟΥ
Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επαναφορτιζόμενη turbo μπαταρία λιθίου για να κάνετε τα αυτοκινητάκια σας να τρέχουν ταχύτερα και για μεγαλύτερη διάρκεια, ενεργοποιώντας παράλληλα και τους προβολείς τους.