€ 6,99

μεταχειρισμένα ''Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ'' ΣΠΑΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑ (1938) ΤΟΥ ΑΛΦΡΕΝΤ ΧΙΤΣΚΟΚ ΣΕ DVD

Είδος
Θρίλερ
Μετάφραση
Υπότιτλοι
Τύπος μέσου
DVD
Κατάσταση
Καινούργιο

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑ (1938) ΤΟΥ ΑΛΦΡΕΝΤ ΧΙΤΣΚΟΚ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ''Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ'' , ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ [ΑΝΕΓΓΙΧΤΗ], ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗ, ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 6,99 EURO MONO, ΛΟΓΩ ΜΡΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
Η εξαφάνιση της κυρίας ή απλά ως Η εξαφάνισις (τίτλος της πρώτης προβολής της ταινίας[1]) είναι κινηματογραφική ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ που γυρίστηκε το 1938.

Υπόθεση
Μια νεαρή Αγγλίδα συνταξιδεύει με μια γκουβερνάντα στο τρένο. Στη διάρκεια του ταξιδιού η δεύτερη εξαφανίζεται και η πρώτη προσπαθεί να τη βρει. Οι υπόλοιποι συνταξιδιώτες αρνούνται πως έχουν δει την γκουβερνάντα και επιστρατεύουν κι έναν ψυχίατρο να την πείσει πως έχει ψευδαισθήσεις. Με τη βοήθεια ενός νεαρού μουσικολόγου προσπαθεί να την εντοπίσει. Όταν το τρένο οδηγείται σε μια παράκαμψη η εξαφανισμένη γυναίκα εμφανίζεται στο ζευγάρι και κατορθώνουν όλοι μαζί να πάνε στο Λονδίνο. Επρόκειτο για μια αντικατάσκοπο στην πραγματικότητα και για κατασκόπους όλους τους άλλους επιβάτες που αρχικά την είχαν πιάσει. Στην Σκότλαντ Γιαρντ αποκαλύπτει το μυστικό της που είναι οι πρώτες στροφές ενός τραγουδιού.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης