€ 6,00

μεταχειρισμενα ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ της Judith Gould

sto methisi tis doxas tis Judith Gould
ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ της Judith Gould
ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ της Judith Gould
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Διέθεταν ταλέντο και ομορφιά. Κέρδισαν, η καθεμιά στην εποχή της, τη δόξα, το θαυμασμό και την αγάπη του κόσμου. Αλλά τον έρωτα τον γνώρισαν πίσω από τα φώτα των προβολέων, σε μέρη όπου οι άνθρωποι ζουν συντροφιά με τον πόνο, τον κίνδυνο, ακόμα και το θάνατο.

Η Σέντα, η πρώτη μιας γενιάς θεατρίνων, έγινε η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ρωσικού θεάτρου, κατέκτησε την καρδιά ενός πρίγκιπα, αλλά έχασε το μόνο άντρα που αγάπησε αληθινά.

Η Ταμάρα, κόρη της Σέντα, θα γίνει η διασημότερη σταρ της δεκαετίας του ’30. Όταν όμως ο θάνατος θα πάρει τον άντρα της και μέντορά της, θα εγκαταλείψει τον αστραφτερό κόσμο του Χόλιγουντ και θα γυρέψει τη γαλήνη. Θα ξαναγνωρίσει τον έρωτα, αλλά και την υπέρτατη οδύνη που θα της δώσει η δολοφονία του γιου της.

Η Ντάλια, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, της Ταμάρα, και της γιαγιάς της, θα κάνει κι αυτή μια λαμπρή κινηματογραφική καριέρα και θα αποκτήσει χρήμα και δόξα. Αλλά, πριν βρει τον έρωτα της ζωής της, θα περάσει από μεγάλους κινδύνους και θα γίνει αντικείμενο μίσους και εκδίκησης…

Οι χρήστες είδαν επίσης