€1 με BOX NOW όλο το 2023! 📦🎉

€ 29,00

μεταχειρισμενα Ξυριστική Μηχανή και Trimmer με LED Professional Hair Trimmer

Κατάσταση
Καινούργιο

Αυτή η επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή σας επιτρέπει να κόβετε εύκολα τα μαλλιά σας και είναι μια ολοκληρωμένη λύση, για την περιποίηση των μαλλιών και του προσώπου καθώς σας προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ξυρίσματος.

Είναι επαναφορτιζόμενη και διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 1500mAh που σας προσφέρει αμέτρητες ώρες λειτουργίας. Φορτίζει με καλώδιο USB (περιλαμβάνεται).

Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και σας παρέχει δυνατότητα να ρυθμίσετε το μήκος κοψίματος που επιθυμείτε από 0.5 mm εως και 2.2 mm.

Διαθέτει ένδειξη LED, που δείχνει τον υπολειπόμενο χρόνο της μπαταρίας σας.

Το trimmer έχει σχεδιαστεί με πρωταρχικό σκοπό να μπορεί να φτάσει στις δύσκολες περιοχές στο δέρμα σας. Έχει μικρό μέγεθος, το οποίο θα σας βοηθήσει να το χρησιμοποιήσετε με ευκολία και όταν ταξιδεύετε καθώς δεν πιάνει χώρο στις αποσκευές σας.

Έχει διάφορες χτένες προσάρτησης, με διάφορες ρυθμίσεις μήκους και ακρίβειας, ανάλογα με το πόσο θέλετε να κόψετε τα μαλλιά και τα μούσια σας. Μπορείτε να το καθαρίσετε με τη βούρτσα καθαρισμού και λίγο λάδι, για να διατηρήσετε τις λεπίδες απαλές.

Η λεπίδα δεν είναι επιρρεπής σε σκουριά και διάβρωση.

Διαθέτει επίσης μια εύχρηστη πλαστική λαβή με ανθεκτικό σώμα για μεγάλη διάρκεια ζωής.

Χαρακτηριστικά :

Λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι
Ένδειξη LED
Προστατευτικό κάλυμμα
1 βουρτσάκι καθαρισμού
1 λαδάκι
Αντάπτορας φόρτισης

Οι χρήστες είδαν επίσης