€ 60,00

μεταχειρισμενα Αποτριχωτικη Braun Slik npil xpressive

apotrichotiki Braun Slik npil xpressive
Αποτριχωτικη Braun Slik npil xpressive
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Σε αριστη κατασταση, επαναφορτιζομενη και η μπαταρια διαρκει για αρκετη ωρα!

Η αποτριχωτική συσκευή Silk-epil 7 Wet & Dry αφαιρεί ακόμη και τις πιο κοντές, λεπτές τρίχες μήκους έως και 0,5χιλ. Αυτό είναι το μέγεθος ενός κόκκου άμμου. Οι 40 τσιμπίδες στην τεχνολογία Close-Grip της Braun διασφαλίζουν άριστη απόδοση και πιο βαθιά αποτρίχωση. Καθώς διαθέτει αυτονομία λειτουργίας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεγνή λειτουργία ή στο μπάνιο ή στο ντους για την πιο απαλή αποτρίχωση.

Wet & Dry, Υγρή και στεγνή χρήση Το Silk-epil 7 έχει σχεδιαστεί ειδικά για αποτρίχωση σε ζεστό νερό. Βελτιώνει την κυκλοφορία σας και αυξάνει την άνεση της εμπειρίας σας ενώ μειώνει την ευαισθησία του δέρματος.
Τεχνολογία Close-grip Οι 40 λεπίδες έχουν σχεδιαστεί να κλείνουν σε βέλτιστη γωνία και πιάνουν την τρίχα από ακόμη πιο κοντά στο δέρμα για καλύτερη αποτρίχωση ακόμη και των πιο κοντών τριχών (0,5mm).
Κινούμενη κεφαλή Καλύτερη προσαρμογή στο περίγραμμα του σώματός σας για περισσότερη άνεση και μέγιστη σχολαστικότητα.
’κρες SoftLift Tips Οι άκρες SoftLift Tips ανασηκώνουν αποτελεσματικά ακόμη και τις επίπεδες τρίχες και τις οδηγούν στις τσιμπίδες για αφαίρεση.
Φωτισμός Smartlight Ο φωτισμός Smartlight σας βοηθά να καθοδηγήστε εύκολα στη διαδικασία αποτρίχωσης και φωτίζει ακόμη και τις πιο λεπτές τρίχες ώστε να μη σας ξεφύγει καμία.
Μασάζ υψηλής συχνότητας Το σύστημα μασάζ υψηλής συχνότητας διεγείρει το δέρμα και καταπραΰνει αποτελεσματικά την αίσθηση τραβήγματος κατά την αποτρίχωση για να μεγιστοποιήσετε την άνεση στο δέρμα σας.
Χαρακτηριστικά που συνιστώνται από δερματολόγους Το Silk-epil 7 συνιστάται* ως η απαλή λύση για αποτρίχωση μεγάλης διάρκειας χάρη στο μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών που καταπραΰνουν το δέρμα. (*Δρ. med. Petra Staubach, University Skin Clinic, Mainz)
Αδιάβροχη και πλενόμενη Χάρη στο στεγανοποιημένο σώμα της συσκευής, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να καθαριστεί κάτω από τρεχούμενο νερό.
Ατομική ρύθμιση ταχύτητας Επιλέξτε την ιδανική ταχύτητα για τις προσωπικές σας ανάγκες: Ταχύτητα 1 για εξαιρετικά απαλή αποτρίχωση και ταχύτητα 2 για εξαιρετικά αποτελεσματική αποτρίχωση.
Αυτονομία λειτουργίας - γρήγορη επαναφόρτιση Έχετε έως 30 λεπτά λειτουργίας μετά από μόλις 1 ώρα φόρτισης.

Το αντικείμενο μπορεί να αποσταλεί με ασφάλεια αγορών Vendora. (Μάθε περισσότερα)
Οι χρήστες είδαν επίσης