€ 1.150,00

μεταχειρισμένα Σερβίτσιο φαγητού/σετ για 8 άτομα 43τμ Noritake "Bristol" Japan bone china 1954 -1962.

Κατάσταση
Καινούργιο

Το σετ είναι συλλέγμενω , όλα τα τεμάχια αγοράστηκαν από την Αμερική , δύσκολη συλλογή - κατάφερνα να συλλέγω για οκτώ άτομα , μπορείτε να συνεχίσετε την συλλογή εάν θέλετε . Λευκή λεπτή πορσελάνη Ιαπωνίας με πράσινα λουλούδια και λευκό χρυσό στης άκρες , εταιρείας Noritake , αριθμό σχεδίου 5504 , όνομα σχέδιου "Bristol", ποιότητα πορσελάνης- bone china. Σχέδιο χρονολογίας του 1954 , κατασκεύασαν μέχρι το 1962. Συλλεκτικό , σπάνιο .
Πάντα προσπαθώ να αποκτήσω αντίκες για συλλογή σε καινούργια η άψογη κατάσταση ( όμως δεν ισχύ πάντα στην πραγματικότητα , αρκετά άτομα δεν είναι ειλικρινής στην περιγραφή προϊόντος που πουλάνε ) . Το σετ/σερβίτσιο αποτελεί από πέντε είδους πιάτων για οκτώ άτομα και τρία μεγάλα τεμάχια για σερβίρισμα . Κανένα τεμάχιο δεν είναι χρησιμοποιούμενο ( θέλω να τονίσω προσοχή μόνο στα τέσσερα πιάτα φαγητού που έχουν μικρές ατέλειες στην λεπτή γραμμή χρυσού , μάλλον από φύλαξη , βλέπετε παρακαλώ φωτογραφίες ). Υπόλοιπα τεμάχια είναι σε καινούργια κατάσταση και δεν έχουν καμία ίχνη χρήσεις η φύλαξη.
1) Ρηχά πιάτα φαγητού , διάμετρος 26.8 εκατοστά.
2) Ρηχά πιάτα σαλάτας , διάμετρος 21 εκατοστά
3) Ρηχά πιάτα πάστας , διάμετρος 16 εκατοστά
4) Βαθιά μπολ σούπας , διάμετρος 19 εκατοστά , ύψος 4.5 εκατοστά.
5) Βαθιά μπολακια γλυκού , διάμετρος 14.3 εκατοστά , ύψος 3 εκατοστά.
6) Δοχείο με καπάκι για λαχανικά/σούπα , 120 ευρώ
7) Βαθύ οβάλ μπολ με διαστάσεις 27 επί 19.4 εκατοστά , ύψος 6.5 εκατοστά , 80 ευρώ
8) Μεγάλη οβάλ πιατέλα , διαστάσεις 41 επί 30.70 εκατοστά , 150 ευρώ.
Μέση τιμή για πιάτα είναι 20 ευρώ το τεμάχιο.
Δωρεάν δίνεται σαλτσιερα ενωμένοι με την βάση της με χειροποίητο ντεκόρ που μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί για αλλαγή , κολλημένο με ζεστή σιλικόνη ( στα μεταφορικά έπαθε μικρό τσούγκρισμα επάνω ).