€1 με BOX NOW όλο το 2023! 📦🎉

€ 20,00

μεταχειρισμενα Περιστρεφόμενη λαβή 4 μεγέθοι Δοχεία μασάζ σώματος με κενό αέρος μαγνητικη θεραπεια κατά της κυτταρίτιδας για κρυωματα για μασαζ μεγέθυνση θηλής

Κατάσταση
Καινούργιο

Εισαγωγή:

Η νέα γενιά συσκευών μαγνητικής θεραπείας βεντούζας είναι ένας νέος τύπος προϊόντος ιατρικής φροντίδας που αναπτύχθηκε με βάση την παραδοσιακή βεντούζα, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα υψηλής τεχνολογίας και βελτιώνεται και τελειοποιείται συνεχώς. Ξεπερνά τις ανεπάρκειες του παραδοσιακού cupping, εξαλείφει την ανάγκη ανάφλεξης και εγκαυμάτων, εγκαθιστά μαγνήτες και άλλα εξαρτήματα μέσα στη δεξαμενή, συνδυάζει τη θεραπεία με δεξαμενή με μαγνητική θεραπεία και ενσωματώνει βεντούζες και μαγνητική θεραπεία για την ενίσχυση της υγειονομικής περίθαλψης. , έτσι ώστε η αρχαία κινεζική ιατρική βεντούζα θεραπεία για να παίξει μια υψηλότερη αποτελεσματικότητα. Η «Μια νέα γενιά συσκευών μαγνητικής θεραπείας βεντούζας είναι πιο λογική, πιο λειτουργική και πιο εύκολη στη λειτουργία.
Είναι κατάλληλο τόσο για νοσοκομεία όσο και για οικογένειες. Είναι ιδανικό για προμήθειες υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και δώρο για συγγενείς και φίλους για να τιμήσουν τους μεγαλύτερους.
Προδιαγραφές:
S Εξωτερική διάμετρος 3cm,Εσωτερική διάμετρος 2cm
M Εξωτερική διάμετρος 4cm,Εσωτερική διάμετρος 2,8cm
L Εξωτερική διάμετρος 5cm,Εσωτερική διάμετρος 3,7cm
XL Εξωτερική διάμετρος 6,2 cm, Εσωτερική διάμετρος 4 cm
Χαρακτηριστικά:
Το Twist-top cupping είναι μια σύγχρονη εξέλιξη που βασίζεται στο παραδοσιακό cupping.
Παράγει τα αποτελέσματα των παραδοσιακών μεθόδων βεντούζας και εξαλείφει ορισμένα από τα μειονεκτήματα.
Κάθε ένα από αυτά τα κύπελλα δημιουργεί το δικό του κενό μέσω της δράσης μιας βιδωτής βαλβίδας με ελαστική στεγανοποίηση στο σώμα του κυπέλλου.
Απλώς βάλτε το κύπελλο στην επιθυμητή περιοχή και στρίψτε, το κύπελλο θα παραμείνει κολλημένο.
Η μέθοδος εξάτμισης με περιστροφικό έμβολο αντικαθιστά την παραδοσιακή μέθοδο εξάτμισης με ανάφλεξη, χωρίς έγνοιες καύση,
ασφαλές και ασφαλές, διευκολύνουν σημαντικά τη χρήση των ανθρώπων, τόσο για το νοσοκομείο, όσο και για τις οικογένειες.
Συμβουλές για cupping:
1. Συνήθως μία φορά την ημέρα ή κάθε δεύτερη μέρα, κάθε 5-15 λεπτά (συχνά αυτές οι φυσαλίδες, οι ηλικιωμένοι και οι ανάπηροι και τα παιδιά 5-7 λεπτά είναι κατάλληλες).
2. 7-10 φορές για μια πορεία θεραπείας, ξεκουραστείτε 3-5 ημέρες μετά την επόμενη πορεία θεραπείας,
μπορεί να είναι ευέλικτο με βάση την ατομική φυσική κατάσταση.

Οι χρήστες είδαν επίσης