10 λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να αγοράσεις ή να πουλήσεις μεταχειρισμένα αντικείμενα!

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τις αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων αντικειμένων μπορεί να περιλαμβάνουν τον εντοπισμό σημαντικών ευκαιριών για αγορές σε χαμηλή τιμή, την υποστήριξη της τοπικής αγοράς και κοινωνίας (αφού τα χρήματα ανακυκλώνονται σε τοπικό επίπεδο) όπως και ευχέρεια πληθώρας επιλογών, π.χ. σε ρούχα και έπιπλα που κάνουν ένα πρόσωπο και ένα χώρο να ξεχωρίζει. Και επειδή οι άνθρωποι από τους οποίους αγοράζονται τα αντικείμενα πολλές φορές έχουν παρόμοιες ανάγκες ή γούστο, ενδέχεται ακόμη και να κάνει κάποιος νέους γνωστούς και φίλους από την διαδικασία! Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μπορείς να κερδίσεις χρήματα είτε πουλώντας είτε αγοράζοντας φθηνότερα! Τι «θησαυρό» θα βρεις σήμερα;

Ο καθένας μας μπορεί να συμμετάσχει

Η Σουηδία έχει ανοίξει ένα εμπορικό κέντρο αποκλειστικά για μεταχειρισμένα προϊόντα, ενώ στην Ολλανδία μεταδίδουν μια καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή που ασχολείται με την ιστορία πίσω από τα μεταχειρισμένα προϊόντα που πωλούνται στην μεγαλύτερη ιστοσελίδα αγγελιών της χώρας κλπ. Σε όλες τις χώρες ανά τον κόσμο, οι πλατφόρμες αγγελιών μεταχειρισμένων προϊόντων βρίσκονται στις 10 τοπ ιστοσελίδες επισκεψιμότητας ανά ώρα! Μην περιμένεις λοιπόν…

Είναι επιλογή σου

Μία μεγάλη ιστοσελίδα πώλησης μεταχειρισμένων προϊόντων στην Αμερική ανέφερε ότι το 70% της πιο ενεργής βάσης χρηστών της κερδίζει περισσότερα από $100.000 το χρόνο. Μεγάλες διασημότητες του Χόλυγουντ δείχνουν με υπερηφάνεια πράγματα που αγόρασαν «από δεύτερο χέρι» στα social media. Οι αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων προϊόντων δεν γίνονται λόγω ανάγκης, αλλά λόγω επιλογής του καθενός μας. Για σκέψου το λίγο. Γίνε μέλος αυτής της επιλογής, γίνε μέλος της Vendora!

Κέρδισε χρήματα

Κέρδισε χρήματα από αντικείμενα που δεν χρειάζεσαι πλέον! Άδειασε τα ντουλάπια σου και απόκτησε πολύτιμο χώρο αποθήκευσης. Εναλλακτικά, πούλα τις δικές σου δημιουργίες ως ζωγράφος, γλύπτης, εφευρέτης και καλλιτέχνης. Μερικοί από τους ανθρώπους που εγκατέλειψαν την καθημερινή ρουτίνα και εργασία, τώρα απολαμβάνουν μία γεμάτη ζωή πωλώντας το πάθος τους online. Από κοσμήματα έως πίνακες ζωγραφικής... οτιδήποτε! Η Vendora σε βοηθά να βρεις αγοραστή για οποιοδήποτε προϊόν. Πριν το καταλάβεις, κερδίζεις χρήματα ή μεγαλώνεις την επιχείρησή σου!

Εξωτερίκευσε την δημιουργικότητά σου

Ψάχνεις για νέους τρόπους ώστε να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου, τις δεξιότητες χειροτεχνίας και τις εργασίες αναβάθμισης και επισκευής; Αγόρασε φθηνά μεταχειρισμένα προϊόντα από τη Vendora, διόρθωσε ή αναβάθμισέ τα, πρόσθεσε μία «ιδέα» χρώματος και λίγη αγάπη και απόλαυσε αυτό το πραγματικά μοναδικό έργο τέχνης!

Πληθώρα επιλογών

Εκατοντάδες νέα και μεταχειρισμένα προϊόντα προστίθενται καθημερινά στις 20+ κατηγορίες μας, διατηρώντας την εμπειρία έρευνας και αγοράς συναρπαστική. Περισσότερες από 250.000 αγγελίες έχουν ανέβει και είναι ενεργές για να καλύψουν τις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες. Μπορείς να απολαύσεις και να εντοπίσεις μοναδικά αντικείμενα που είναι είτε στην μόδα είτε είναι μοναδικά και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους. Περιηγήσου στην πλατφόρμα της Vendora και κάνε τις αγορές σου τώρα.

Προσιτές επιλογές

Σε όλους μας αρέσει να βρίσκουμε ευκαιρίες! Ένα από τα πιο προφανή οφέλη της αγοράς μεταχειρισμένων αντικειμένων είναι και το χαμηλότερο κόστος. Αλλά μεταχειρισμένο προϊόν δεν σημαίνει και χαμηλότερη ποιότητα. Πολλοί άνθρωποι πουλούν τα αντικείμενά τους, όχι επειδή έχουν φθαρεί, αλλά απλά επειδή δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ ή ιδιαίτερα (λάθος μέγεθος, αλλαγή νοοτροπίας, αναγκών και καταστάσεων, διαφορετικές προσδοκίες), επιτρέποντάς σου να αποκτήσεις απίστευτη ποιότητα πληρώνοντας μόνο ένα μέρος του κόστους. Έχεις στο μυαλό σου κάτι να αγοράσεις; Ρίξε μία ματιά πρώτα στη Vendora!

Περιβαλλοντική συνείδηση

Κάθε αντικείμενο που αγοράζεται από «δεύτερο χέρι», μπορεί να οδηγήσει στην μείωση της παραγωγής νέων προϊόντων λόγω μείωσης της ενεργής ζήτησης. Η επαναχρησιμοποίηση προϊόντων μειώνει προφανώς την ατμοσφαιρική ρύπανση από τα εργοστάσια και την ενέργεια που απαιτείται, τα πιθανά απόβλητα, όπως και την κατανάλωση πόρων. Αν σκεφτείς πόσα νεοπαραχθέντα προϊόντα αγοράζουμε και πόσα παλαιότερα αποθηκεύουμε ή εν τέλει πετάμε, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το περιβάλλον μας υποφέρει. Αγοράζοντας μεταχειρισμένα προϊόντα, περιορίζεις τις απαιτήσεις παραγωγής, συσκευασίας και μεταφοράς, καθώς και την αποθήκευση / καταστροφή κάποιον αντικειμένων που εν τέλει μπορούσαν ακόμα να εξυπηρετήσουν ανάγκες και να επαναχρησιμοποιηθούν. Κάνε ό,τι μπορείς και εσύ από την μεριά σου, με οποιονδήποτε τρόπο, για το περιβάλλον!

Εξερεύνηση και Συγκίνηση

Η αγορά μεταχειρισμένων προϊόντων μοιάζει με το κυνήγι θησαυρού. Ίσως να μην βρίσκεις πάντα ακριβώς αυτό που ψάχνεις, αλλά συχνά κάποιες απροσδόκητες αγορές μας ενθουσιάζουν και τελικά τα αντικείμενα που αγοράζουμε τα κρατάμε για πολύ-πολύ καιρό. Ψάχνεις να αγοράσεις κάτι, όταν ξαφνικά «σκοντάφτεις» σε εκείνο το αντικείμενο που πραγματικά πυροδοτεί την φαντασία σου στην πλατφόρμα της Vendora... Απόκτησέ το, μην περιμένεις!

Βοήθησε την τοπική κοινωνία

Η συντριπτική πλειοψηφία των νέων προϊόντων εισάγονται δυστυχώς από άλλες χώρες. Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αντικειμένου από έναν γείτονα ανακυκλώνει τα χρήματά σου στην τοπική κοινότητα. Δώσε τα πολύτιμα χρήματά σου σε κάποιον συντοπίτη και με αυτόν τον τρόπο στήριξε την τοπική οικονομία και την ευημερία όλων.

Προσωπικές συνδέσεις

Αγοράζοντας ένα αντικείμενο από κάποιον γείτονα είναι σίγουρα μια πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα εμπειρία αγοράς από την επικοινωνία με έναν πωλητή στο κατάστημα. Οι πωλητές σε μια πλατφόρμα αγγελιών είναι συνήθως ενθουσιασμένοι όταν βρίσκουν έναν νέο ιδιοκτήτη για τα αντικείμενα που είχαν αγαπήσει και χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Θα σε συμβουλεύσουν για το πώς θα τα χρησιμοποιήσεις καλύτερα και αποδοτικότερα. Και βεβαίως είναι διασκεδαστικό να γνωρίσεις κάποιον με παρόμοια γούστα και ενδιαφέροντα με τα δικά σου, για σκέψου το!