€ 140,00

μεταχειρισμενα Στερεοφωνικός ενισχυτής Technics SU-600 New class A' σε άψογη κατάσταση

Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Πωλείται ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Technics SU-600 New class A', σε υπεράριστη λειτουργική κι αισθητική κατάσταση!

Όπως ΟΛΕΣ οι συσκευές που δημοσιεύω για πώληση, έτσι κι αυτή έχει καθαριστεί εσωτερικά κι εξωτερικά, έχει ελεγχθεί για την αρτιότητα της λειτουργίας του κι έχει περάσει απ' όλα τα εξονυχιστικά tests, ώστε να είναι βέβαιο ότι δεν αποκλίνει από τις εργοστασιακές προδιαγραφές και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά!

SPECIFICATIONS:
Power output: 30 watts RMS per channel into 8Ω, (>45 watts RMS ανά κανάλι στα 6Ω και 55 watts RMS ανά κανάλι στα 4Ω)
Frequency response: 5Hz to 70kHz (μεγάλο εύρος ζώνης απόκρισης συχνοτήτων)
Total harmonic distortion: 0.07% (απίστευτα χαμηλό ποσοστό αρμονικής παραμόρφωσης)
Damping factor: 50
Input sensitivity: 2.5mV (MM), 150mV (line)
Signal to noise ratio: 71dB (MM), 90dB (line)
Channel separation: 45dB (line)
Output: 150mV (line)
Speaker load impedance: 4Ω to 16Ω
Dimensions: 430 x 97 x 240mm
Weight: 5kg
Year: 1990

Ο ενισχυτής αυτός, είναι κατασκευασμένος στην Ιαπωνία και προτείνεται ανεπιφύλακτα γι' αγοραστές που είναι γνώστες κι απαιτητικοί λάτρεις των ηχητικών συσκευών κορυφαίας σχεδίασης και ποιοτητικής κατασκευής!

Ο συγκεκριμένος ενισχυτής, ξεχωρίζει με τη λειτουργία του σε ΝΕΑ τάξη Α' (New class A'), η οποία επιτρέπει σε υψηλό βαθμό το πολύ εκτεταμένο εύρος απόκρισης συχνοτήτων, έτσι ώστε ο όρος "Hi-Fi" να συναντάει την ουσιαστική του έννοια!!!

Αποστέλλεται πανελλαδικά μέσω BoxNow ή ΕΛΤΑ, αλλά όποιος αγοραστής εντός Αττικής λόγω όγκου και βάρους, προτιμά να τον παραλάβει από τον χώρο μου, θα έχει και την ευκαιρία να γίνει επιτόπου μία δοκιμή κι επίδειξη της άριστης λειτουργίας του!!!

Σε αντίθετη περίπτωση, ισχύει η αποστολή όπως ορίζεται στην αγγελία.

Εντός της περιοχής Αθηνών-Πειραιώς επίσης, μπορεί να γίνει στο χώρο σας η παράδοση, η σύνδεση κι ο τεχνικός έλεγχος λειτουργίας των ηχείων σας και των λοιπών συσκευών σας που θα λειτουργήσουν με τον ενισχυτή!
Ο λόγος που εναλλακτικά προτείνεται αυτός ο έλεγχος κι η σύνδεση των ηχείων και των συσκευών από εμένα, έχει ως στόχο να εξεταστεί το όποιο πιθανό ενδεχόμενο, κάποιο από τα ηχεία ή κάποια συσκευή που θα συνδεθεί στον ενισχυτή, να έχει υποστεί κάποια αλλοίωση ή να δυσλειτουργεί, με κίνδυνο να προκληθεί σοβαρή βλάβη στον ενισχυτή!

Γι' αυτήν τη διαδικασία, θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία και συνεννόηση μεταξύ μας κατόπιν της ολοκλήρωσης της συναλλαγής με μία πολύ μικρή επιλέον χρέωση!!!

Αν ο αγοραστής δεν επιθυμεί τον τεχνικό έλεγχο και τις συνδέσεις εκ μέρους μου ή επειδή εδρεύει εκτός Αττικής και δεν είναι εφικτή αυτή η διαδικασία, αναλαμβάνει την ευθύνη σε περίπτωση που με υπαιτιότητά του προκληθεί ζημιά ή δυσλειτουργία του ενισχυτή, η επιστροφή (σε μια τέτοια περίπτωση, η ακύρωση της συναλλαγής κι επιστροφή δεν θα γίνει αποδεκτή)!!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΗ:
Απαράβατη αρχή για την πλειοψηφία των συσκευών που δημοσιεύω για πώληση: ΟΛΕΣ έχουν περάσει από πλήρη διαδικασία καθαρισμού (εσωτερικά κι εξωτερικά) και αυστηρότατο τεχνικό έλεγχο, σύμφωνα με τα κατασκευαστικά standards, με μόνη εξαίρεση αυτές που περιγράφονται διαφορετικά! Ανεξαρτήτως από τους κανόνες της πλατφόρμας του Vendora περί αμφισβητήσεων κι επιστροφών, ουδεμία ευθύνη φέρω αν κατά την αποστολή ή με υπαιτιότητα του αγοραστή η συσκευή έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά, βλάβη ή ζημία! Καμία αμφισβήτηση εκ μέρους του αγοραστή δεν θα γίνει δεκτή, διότι αμέσως προτού να συσκευαστεί για αποστολή η συσκευή, θα τεθεί σε λειτουργία και θα υπάρχει video ως αποδεικτικό στοιχείο ότι λειτουργεί άψογα!!!

Με απλά λόγια, ο ενισχυτής (όπως και κάθε άλλο προϊόν ή συσκευή δημοσιεύω για πώληση που δηλώνεται στη αγγελία ως εν πλήρη λειτουργία) είναι ελεγμένος αυστηρά και λειτουργεί 100% άψογα!!!

Παρακαλώ θερμά, αν δεν συμφωνείτε μ' αυτόν τον όρο (ανεξάρτητα από τους όρους και κανόνες της πλατφόρμας), είναι προτιμότερο να μην προχωρήσετε στην αγορά! Οι αξιολογήσεις μου εξάλλου στο σύνολό τους, καταδεικνύουν σαφώς την αξιοπιστία και την υπεθυνότητά μου!

Για τυχόν περαιτέρω απορίες ή διευκρινήσεις, στείλετε προσωπικό μήνυμα στο Vendora chat!!!