€ 20,00

μεταχειρισμενα Iron man VR (ps4)

Iron man VR (ps4)
Iron man VR (ps4)
Iron man VR (ps4)
Πλατφόρμα
Sony Playstation
Είδος
Action
Επιπλέον χαρακτηριστικά
VR
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο
Περιγραφή

Πωλείτε το βιντεοπαιχνίδι με τίτλο IRON-MAN VR για Playstation 4 σε άριστη κατάσταση πλήρες λειτουργικό (χωρίς καμία γρατζουνιά) στο κουτί του στην τιμή των 20 ευρώ.

Synopsis... Ο Τόνι Σταρκ έχει αποσυρθεί από την κατασκευή όπλων και αντί για αυτό δημιουργεί τεχνολογία που χρησιμοποιεί για να πολεμάει το κακό ως iron man. Μετά από αρκετά χρόνια ως διάσημος Υπερ-ήρωας, ο Τόνι δέχεται επίθεση απ' το μυστηριώδες Φάντασμα, μιας χάκερ και ακτιβίστριας κατά των εταιρειών, που βρίσκει νέα χρήση για τα παλιά όπλα της Βιομηχανίας Σταρκ.
Στις προσπάθειές της να ρίξει την αυτοκρατορία του, το Φάντασμα επιτίθεται σε εταιρικές εγκαταστάσεις της Σταρκ σε όλον τον κόσμο, οδηγώντας σε συνεχώς κλιμακούμενες συγκρούσεις, καθώς και σε μια τελική αναμέτρηση.

Χαρακτηριστικά Παιχνιδιού... Με δύο χειριστήρια κίνησης PlayStation Move** ενεργοποιήστε τα Τζετ Απώθησης του iron man και εκτοξευτείτε στον ουρανό έχοντας στη διάθεσή σας ένα οπλοστάσιο από εμβληματικό εξοπλισμό του iron man.

Αναβαθμίστε τεχνολογίες στο γκαράζ του Τόνι Σταρκ για να παραμετροποιήσετε τη στιλπνή θωράκιση του Iron Man και τις φοβερές ικανότητές της.

Αντιμετωπίστε μία από τις μεγαλύτερες εχθρούς του iron man σε συναρπαστικές μάχες γεμάτες δράση.

Προσοχή... Για να παίξετε το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι απαραίτητο να έχετε το PlayStation VR, την Camera και τα Move Motion Controllers.

"Προσοχή: αποστολή του δέρματος γίνεται μετά από κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό της alpha bank. Τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ courier ή acs courier επιβαρυνουν απολαυστικά των πελάτη"

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Ταχυδρομικά
Οι χρήστες είδαν επίσης