€ 10,00

μεταχειρισμενα Συσκευή μασάζ κατά της κυτταρίτιδας & του τοπικού πάχους

siskevi masaz kata tis kittaritidas & tou topikou pachous
Συσκευή μασάζ κατά της κυτταρίτιδας & του τοπικού πάχους
Συσκευή μασάζ κατά της κυτταρίτιδας & του τοπικού πάχους
Κατάσταση
Καινούργιο
Περιγραφή

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ !!!
Συσκευή μασάζ κατά της κυτταρίτιδας & του τοπικού πάχους
Αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και στο relaxing μασάζ. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε στιγμή και για όση ώρα επιλέξετε στο σπίτι και χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια πρίζα. Διαθέτει μικρούς παράλληλους δίσκους από ημιεύκαμπτη σιλικόνη με οδοντωτή επιφάνεια.

Ιδανικό για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, την τόνωση της κυκλοφορίας και των μυών, της αποσυμφόρησης της λέμφου και της μείωσης του όγκου. Κάνει χαλαρωτικό μασάζ, καταπραΰνει τους πόνους της πλάτης, την ισχιαλγία και την οσφυαλγία. Μαλακή, άνετη στη χρήση ζώνη για να το κρατάτε σταθερά.

Διώξτε την κυτταρίτιδα και το συσσωρευμένο λίπος ενώ απολαμβάνετε χαλαρωτικό μασάζ. Ο απόλυτος συνδυασμός αδυνατίσματος και ξεκούρασης που μόνο το Body Slimmer μπορεί να σας δώσει.

Είναι εξοπλισμένη με 6 ημι-εύκαμπτους δίσκους σιλικόνης που σχεδιάστηκαν για να σπάνε το υποδόριο λίπος και να συσφίγγουν το δέρμα χωρίς τραυματισμό ή πόνο. Επιλέξτε την ταχύτητα που σας ταιριάζει και καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος, τη χαλάρωση, την κακή κυκλοφορία, τους πόνους στην πλάτη, την ισχιαλγία και την οσφυαλγία. Επιπλέον θα φροντίσει τους μυς σας παίρνοντας όλη την ένταση και το στρες ενώ ταυτόχρονα τους τονώνει και τους προθερμαίνει.

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Ταχυδρομικά
Δέχομαι "Εγγυημένη Συναλλαγή" (Τι είναι αυτό;)
Οι χρήστες είδαν επίσης