€ 28,00

μεταχειρισμενα Xiaomi Mi Smart Band 5 Μαύρο Xmsh10hm

Xiaomi Mi Smart Band 5 mavro Xmsh10hm
Xiaomi Mi Smart Band 5 Μαύρο Xmsh10hm
Xiaomi Mi Smart Band 5 Μαύρο Xmsh10hm
Κατάσταση
Καινούργιο
Περιγραφή

Xiaomi Mi Smart Band 5 Μαύρο Xmsh10hm, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ. ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ

Το Xiaomi Mi Smart Band 5 Black , είναι επιτέλους εδώ, έτοιμο να καταπλήξει ακόμα και τους πλέον δύσπιστους, με τα ανανεωμένα χαρακτηριστικά του.

Υποστηρίζει ελληνικά.

Μεγάλη και δυναμική έγχρωμη οθόνη 1.1"
Η οθόνη είναι μεγαλύτερη κατά 20% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, κάνοντας ευκολότερη την παρακολούθηση των ειδοποιήσεων, εισερχομένων κλήσεων και μηνυμάτων.

Σχεδιασμένο για άσκηση σε εσωτερικό κι εξωτερικό χώρο - 11 τύποι άσκησης
Υποστηρίζει γιόγκα, κωπηλατική, σχοινάκι και άλλα για πρώτη φορά, καταγράφοντας κι αναλύοντας κάθε σας κίνηση. Παρακολουθεί τους καρδιακούς παλμούς σας, το ρυθμό και την καύση θερμίδων για να σας βοηθήσει να χάσετε το βάρος που έχετε βάλει στόχο.

24ωρη παρακολούθηση καρδιακού παλμού
Οι αναβαθμίσεις στον αλγόριθμο και το hardware έχουν βελτιώσει κατά 50% την απόδοση του Mi Smart Band 5, ειδικά για τύπους άσκησης με ποικιλία κινήσεων, όπως το τρέξιμο στην ύπαιθρο, την ορειβασία κι άλλες. Μια δόνηση θα σας ενημερώσει αν ο καρδιακός σας παλμός είναι ασυνήθιστα υψηλός.

Ο βοηθός για τη βελτίωση της υγείας σας
Το Mi Smart Band 5 υπολογίζει την προσωπική σας δύναμη, ανάλογα με το φύλο, την ηλικία, τον καρδιακό παλμό κι άλλα δεδομένα, κάνοντας προτάσεις για δραστηριότητες που θα σας βελτιώσουν. Παράλληλα, βοηθάει να ελέγξετε το στρες, αν αυτό είναι ανεβασμένο, με συμβουλές και παράλληλα σας κάνει ασκήσεις αναπνοής διάρκειας μέχρι και 5 λεπτά.

Πληροφορίες για το γυναικείο κύκλο
Καταγράφει τον έμμηνο κύκλο και τις φάσεις της ωορρηξίας, δίνοντας χρήσιμες ειδοποιήσεις εκ των προτέρων. Όσο το χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερο σας καταλαβαίνει.

Η σύνδεση του Xiaomi Mi Smart Band 5 BHR4215GL, με συσκευές iOS και Android γίνεται μέσω Bluetooth, ενώ υπάρχει η δυνατότητα χρήσης, ως κουμπιού κλείστρου, για λήψη φωτογραφιών από το smartphone.

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Οι χρήστες είδαν επίσης