€ 12,90

μεταχειρισμένα ΣΕΤ Νο3, 18 ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Χώρα
Άλλη
Κατάσταση
Καινούργιο

ΣΕΤ Νο3, 18 ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Η κατάσταση των χαρτονομισμάτων είναι UNC. (unc = uncirculated, ακυκλοφόρητη δηλαδή) και ακυκλοφόρητα είναι όλα τα χαρτονομίσματα σε αυτό το σετ! Δεν υπάρχει μεταχειρισμένο, ακόμα και αν κάποιο έχει ξεφύγει, το πολύ να είναι AUNC!
Όλα τα χαρτονομίσματα είναι αυθεντικά, δεν υπάρχουν πλαστά ή ψεύτικα ή οτιδήποτε, άλλο, είναι όλα επίσημες κοπές από το κάθε κράτος.
Στο παρόν σετ δεν θα βρείτε ίδια (διπλά) χαρτονομίσματα, το καθένα είναι διαφορετικό από το άλλο.
Δίνονται μόνο όλα μαζί σαν σετ όπως γράφω στον τίτλο και όχι τμηματικά, επίσης δεν γίνονται αλλαγές πχ ένα χαρτονόμισμα με κάποιο άλλο, ή μεταξύ των σετ.
Θα παραλάβετε τα χαρτονομίσματα που βλέπετε,
Η τιμή είναι για όλα τα χαρτονομίσματα.
Τιμή ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ = 12.90

Εάν θέλετε να δείτε και άλλες αγγελίες μου, παρακαλώ πατήστε εκεί που γράφει «Δημιουργία πακέτου» (δεξιά απ τη φωτογραφία), έτσι θα παρουσιαστούν όλες οι καταχωρήσεις μου με χαρτονομίσματα και νομίσματα που ξεκινούν από 0.35 του ευρώ. Αποστολή με BOX NOW ακόμα και αν η αγγελία δεν το γράφει, απλά ενημερώστε με και εγώ θα το ρυθμίσω. Επίσης εάν έχετε κάποια απορία, ή χρειάζεστε κάποια διευκρίνηση, καλέστε με πριν την αγορά. Με χαρά μου να βοηθήσω όπου μπορώ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΕΣ. Ευχαριστώ