€ 3,00

μεταχειρισμένα DVD Ταινία Silent Predators (ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ) ,Θρίλερ ,Harry Hamlin,Shannon Sturges,DVD Ταινία

Είδος
Τρόμου
Θρίλερ
Μετάφραση
Υπότιτλοι
Τύπος μέσου
DVD
Κατάσταση
Καινούργιο

Τίτλος Ταινίας: Silent Predators (ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ)
Η ταινία "Σιωπηλοί Δολοφόνοι" ανήκει στην κατηγορία των ταινιών τρόμου και φέρει την υπογραφή του Τζον Κάρπεντερ στο σενάριο, έναν δημιουργό που έχει συνδεθεί με αριστουργήματα του είδους και έχει εξελίξει δραματικά την αισθητική και τις τεχνοτροπίες του. Υπό τη σκηνοθεσία του Noel Nosseck, η ταινία ακολουθεί την κλασική δομή του θρίλερ τρόμου, επικεντρώνοντας σε μια αναπάντεχη απειλή που προκαλεί χάος σε μια μικρή κοινότητα, εδώ μέσω ενός επικίνδυνου είδους κροταλία που είχε δραπετεύσει απο παλαιά και αναπαραχθεί απειλώντας την πόλη του Σαν Βιντσέντε.

Αυτό που καθιστά την ταινία "Σιωπηλοί Δολοφόνοι" ξεχωριστή στο είδος του θρίλερ είναι ο τρόπος με τον οποίο δομείται και εξελίσσεται η αφήγηση, αναδεικνύοντας μια εντελώς νέα προοπτική στην έννοια του φόβου και της απειλής σε μια φαινομενικά ήρεμη και ασφαλή κοινότητα. Η ταινία χρησιμοποιεί την κλασική δομή ενός θρίλερ τρόμου, προκαλώντας αγωνία και ανατροπές, αλλά το κάνει με έναν τρόπο που τη διαφοροποιεί.

Η αφήγηση αρχίζει με μια απλή, αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματική προϋπόθεση: ένα επικίνδυνο είδος κροταλία διαφεύγει και κρύβεται στην ευρύτερη περιοχή μιας μικρής πόλης. Αυτή η απλή προϋπόθεση δρα ως καταλύτης για μια σειρά από γεγονότα που απειλούν την ηρεμία και την ασφάλεια της πόλης, μετατρέποντας το καθημερινό σκηνικό σε ένα τοπίο τρόμου.
Σενάριο: Τζον Κάρπεντερ
Ηθοποιοί: Harry Hamlin, Shannon Sturges, Jack Scalia
Σκηνοθεσία: Noel Nosseck
Διάρκεια: 91 Λεπτά περίπου
Κατηγορία ταινίας: Τρόμου (horror)
Γλώσσα: Αγγλική Γλώσσα (English)
Υπότιτλοι: Ελληνικοί - Αφαιρούμενοι

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης