€ 98,00

μεταχειρισμενα ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΚΡΙ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΞΥΛΙΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ

margarita gkri pedikos xilinos kathreftis akrilikos
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΚΡΙ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΞΥΛΙΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΚΡΙ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΞΥΛΙΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ
Κατάσταση
Καινούργιο

Οι καθρέφτες μπορούν να παίξουν καταπληκτικό ρόλο στη ζωή των παιδιών. Το να μεγαλώνεις με ερεθίσματα είναι διασκεδαστικό, ενώ ταυτόχρονα και εκπαιδευτικό. Η περιέργεια οδηγεί τις εξερευνήσεις του σώματος, του προσώπου, της κίνησης, των εκφράσεων του μωρού σας και είναι ενθουσιασμένα που τα ανακαλύπτουν όλα. Παράγουμε τα προϊόντα μας με φροντίδα και αγάπη, έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια του παιδιού σας. Χρησιμοποιούμε υλικά πρώτης ποιότητας ώστε ο κύκλος ζωής του καθρέφτη να είναι μακρύς και να συνοδεύει το μικρό σας πολλά χρόνια.

Μπορείτε να αφήσετε το παιδί μπροστά στον καθρέφτη να εξερευνήσει το σώμα ή τις κινήσεις του προσώπου του. Μπορείτε να καθίσετε δίπλα του/της και να μελετήσετε και τα πρόσωπά σας. Μπορείτε να τραγουδήσετε και να γελάσετε ή ακόμα και να παίξετε peek-a-boo. Ατελείωτες ώρες διασκέδασης και εξερευνήσεων περιμένουν το μωρό σας και εσάς!

Οι καθρέφτες είναι κατασκευασμένοι από ξύλο, βαμμένοι με οικολογικά χρώματα με βάση το νερό και ο καθρέφτης είναι ακρυλικός. Η κρεμάστρα είναι ήδη τοποθετημένη ώστε να μπορείτε να κρεμάσετε εύκολα τον καθρέφτη βάζοντας απλώς ένα καρφί στον τοίχο. Το επιλεγμένο σύστημα ανάρτησης είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να μην πέφτει εύκολα. Ωστόσο, δεν πρέπει ποτέ να αφήνετε το παιδί χωρίς επίβλεψη. Ο καθρέφτης αποστέλλεται σε ένα ασφαλές κουτί που πρέπει να ξεβιδώσετε τη μία πλευρά του για να το ανοίξετε.

Τα προϊόντα μας είναι όλα χειροποίητα και φτιάχνονται κατά παραγγελία. Ο χρόνος παραγωγής είναι 20 ημέρες και η αποστολή ποικίλλει από 5 έως 8 ημέρες. Σε ειδικές περιόδους του χρόνου αυτό μπορεί να αλλάξει.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 56cm X 51cm -καθρέφτης σε διάμετρο 35cm ⌀

ΒΑΡΟΣ ΔΕΜΑΤΟΣ 5 ΚΙΛΑ
ΤΙΜΗ 98€
ΣΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ

Οι χρήστες είδαν επίσης