€ 68,00

μεταχειρισμένα Odin V2 Mini Box Mod – Vaperz Cloud x Dovpo x Vaping Bogan / satin gu n metal

ΑΡΙΣΤΟ
Odin V2 Mini Box Mod – Vaperz Cloud x Dovpo x Vaping Bogan
Το Odin V2 Mini από τη Vaperz Cloud, σε συνεργασία με την Dovpo και τον Vaping Bogan, είναι το αδερφάκι του επιτυχημένου Odin V2 Mod. Αυτή είναι μια πιο συμπαγής έκδοση, ιδανική για μεταφορά όλη την ημέρα σε τσάντα ή τσέπη. Με υποστήριξη για μία μπαταρία 21700 (δεν περιλαμβάνεται) και θύρα φόρτισης USB-C, μπορείτε να απολαύσετε εκτεταμένες περιόδους ατμίσματος με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Το Odin V2 Mini προσφέρει μέγιστη ισχύ εξόδου 100W. Εξοπλισμένο με την έκδοση 100 W του chipset Odin V2, αυτή η συσκευή προσφέρει μια ισχυρή και προσαρμόσιμη εμπειρία ατμίσματος. Μπορείτε να εξατομικεύσετε το χρώμα της οθόνης ώστε να ταιριάζει με το στυλ σας και να απολαύσετε διάφορες λειτουργίες, όπως έλεγχο θερμοκρασίας, λειτουργία μεταβλητής ισχύος και λειτουργία μεταβλητής τάσης. Το τσιπ έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλικό προς το χρήστη, προσφέροντας γρήγορες και ανταποκρινόμενες ρυθμίσεις χωρίς καμία ταλαιπωρία. Παρέχει βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και βελτιωμένη απόδοση ισχύος, εξασφαλίζοντας μια ικανοποιητική εμπειρία ατμίσματος.

Το Odin V2 Mini διαθέτει πιο λεπτή και ελαφρύτερη σχεδίαση σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, αλλά εξακολουθεί να έχει χώρο για ατμοποιητές με διάμετρο έως και 30 χιλιοστά. Είναι κατασκευασμένο από premium billet αλουμίνιο, παρέχοντας μια αίσθηση πολυτέλειας στο χέρι σας ενώ εξασφαλίζει άνεση και στυλ κατά τη διάρκεια του ατμίσματος. Η νέα προστατευτική πόρτα μπαταρίας, που ασφαλίζεται με μαγνήτες, επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση και εγκατάσταση, κάνοντας την αλλαγή της μπαταρίας γρήγορη και εύκολη. Επιπλέον, οι πρόσθετες γρίλιες στην πόρτα παρέχουν την ευκαιρία να παρουσιάσετε τα αγαπημένα σας περιτυλίγματα μπαταρίας, προσθέτοντας μια νότα προσαρμογής στο Odin V2 Mini.
Χαρακτηριστικά:

Πιο λεπτό και ελαφρύτερο από το Odin V2
Κατασκευασμένο από Billet Aluminium
Υποστηρίζει ατμοποιητές έως 30mm
Οθόνη αλλαγής χρώματος
Προσαρμοσμένο chipset με ισχύ έως 100W
Μονή μπαταρία 21700 (δεν περιλαμβάνεται) για μεγάλη διάρκεια χρήσης
Η συσκευασία περιλαμβάνει:

1 x Odin V2 Mini Mod

1 x Καλώδιο USB Type-C

1 x Εγχειρίδιο χρήσης