€ 190,00

Ανά έτος

μεταχειρισμενα Δημιουργία καταστήματος στην Redbubble

dimiourgia katastimatos stin Redbubble
Δημιουργία καταστήματος στην Redbubble
Περιγραφή

Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το κατάστημα σας στην Redbubble και θα σας καθοδηγήσουμε για το πως μπορείτε να κάνετε γρήγορες πωλήσεις πουλώντας τα προϊόντα σας σε όλο τον κόσμο.

Τι είναι και πως δουλεύει η Redbubble;

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=W6dZVpj7RzY&ab_channel=MatinaKampakidou

Πρόσφατα, ο αυστραλέζικος όμιλος Redbubble, ο οποίος λειτουργεί τα Online Marketplaces μαζικής εξατομίκευσης (Mass Customization) και On-Demand Commerce, δηλ. εκτύπωσης-παραγωγής προσωποποιημένων designs κατ‘ απαίτηση μελών, Redbubble και TeePublic, ανακοίνωσε συνολικές πωλήσεις (GTV – gross transaction volume) ύψους 328 εκατ. αυστραλεζικων δολαριων για το 2019. Από αυτές, 257 εκατ. αυστραλέζικα δολάρια αφορούν πωλήσεις μέσω των παραπάνω Marketplace, ενώ 50 εκατ. αυστραλέζικα δολάρια αφορούν τις προμήθειες των συνεργατών σχεδιαστών/καλλιτεχνών.

Το μεγαλύτερο ποσοστό του τζίρου προέρχεται από τις αγορές της Β. Αμερικής (66%) και τις αγορές της Ευρώπης (26%), ενώ ο Όμιλος εμφάνισε για πρώτη φορά από την εισαγωγή του στο χρηματιστήριο το 2016, λειτουργική κερδοφορία EBITDA 3,8 εκατ. αυστραλέζικα δολάρια.

Σημειώνεται ότι η Redbubble εξαγόρασε την αμερικανική TeePublic στα τέλη του Οκτώβρη του 2018 έναντι 41 εκατ. δολάρια, ενώ η εξαγορά ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς. Στους οκτώ μήνες από την εξαγορά της, η TeePublic συνέβαλε με το ποσό των 38 εκατ. αυστραλεζικων δολαρίων στον τζίρο της Redbubble.

Redbubble and TeePublicH Redbubble λειτουργώντας όντως ως πλατφόρμα (Το Αλφαβητάρι της Οικονομικής των πλατφορμών), εξυπηρετεί δύο κατηγορίες πελατών, τους 5,4 εκατ. πελάτες και το 1 εκατ. σχεδιαστές/καλλιτέχνες και τα 48 brands, ενώ το επιχειρηματικό μοντέλο της ξεχωρίζει μεταξύ άλλων και λόγω του παγκόσμιου δικτύου που έχει αναπτύξει με 32 συνεργάτες Third Party (παραγωγούς και Fulfilment).

Στρατηγικός στόχος της Redbubble είναι να πετύχει μεσοπρόθεσμα τζίρο 1 δισ. αυστραλεζικων δολαρίων μέσω έξι στρατηγικών προτεραιοτήτων, όπως είναι η αύξηση της πελατειακής βάσης και της βιωματικής εμπειρίας της, η οικοδόμηση βαθύτερης σχέσης με αυθεντικούς σχεδιαστές/καλλιτέχνες και το λανσάρισμα ή και επέκταση συνεργασιών περιεχομένου με κορυφαία παγκόσμια brand έργων τέχνης.

Η πολιτική της Redbubble σχετικά με τα patterns,designs και φωτογραφιες που ανεβαίνουν στην πλατφόρμα είναι αρκετά αυστηρή και κατά το παρελθόν η εταιρεία έχει κλείσει πολλά κατάστημα τα οποία παραβιάζαν τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας.Για αυτό τον λόγο θα σας δώσουμε 30 διαφορετικές φωτογραφίες και μακέτες της επιλογής σας κατάλληλες για εμπορική χρήση τις οποίες θα μπορέσετε να τοποθετήσετε πάνω σε 70 διαφορετικά προϊόντα.

Πως ανεβάζουμε τα σχέδιά μας στην Redbubble 

https://www.youtube.com/watch?v=SLDTUJ35pyc&ab_channel=JasonGandy

Χρήματα από την Redbubble

https://www.youtube.com/watch?v=5eZP0FPm_W0&ab_channel=PassiveOwl

Οι χρήστες είδαν επίσης