€ 9.275,20

μεταχειρισμενα Φυλάκιο SG-257378

Κατάσταση
Καινούργιο

Φυλάκιο SG-257378
Προκατασκευασμένο Φυλάκιο SG-257378 με τις απαιτούμενες υποδομές.

Διαστάσεις (Π)x(Μ)x(Υ): 2,57 x 3,78 x 2,40m

Περιλαμβάνει:

Μεταλλική υποδομή
Υπόστρωμα δαπέδου και κάλυψη της οροφής με άκαμπτο θερμομονωτικό πάνελ πολυουρεθάνης
Εσωτερικές επενδύσεις με plywood σημύδα στην τελική επιθυμητή απόχρωση
Εξωτερική επένδυση κατακόρυφων στοιχείων με αλουμίνιο στην επιθυμητή απόχρωση.
Πλήρωση των κατακόρυφων τυφλών στοιχείων με θερμομονωτική πολυστερίνη
2 ανοιγόμενα παράθυρα pvc με διπλούς υαλοπίνακες στον χώρο εργασίας
1 ανοιγόμενο παράθυρο με υαλοπίνακες ματ στο WC
1 ανοιγόμενη πόρτα αλουμινίου
Προεγκατεστημένα υδραυλικά με είδη υγιεινής και σιφώνι ως σχέδιο μας
Προεγκατεστημένα ηλεκτρικά με φωτισμό, διακοπτικό υλικό, δίκτυο τηλεφώνου και κάμερας, προεγκατάσταση air-condition, πίνακα με ασφάλειες και γείωση
Καμπυλωμένο άθραυστο συμπαγές πολυκαρβονικό
Πάγκο εργασίας ως σχέδιο μας
Πάτωμα pvc

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Προκατασκευασμένοι οικίσκοι για στέγαση προσωπικού σε ποικιλία σχεδίων και διαστάσεων. Αποτελούνται από φέρουσα μεταλλική κατασκευή με κάλυψη από σύγχρονα ελαφριά και ανθεκτικά υλικά. Παραδίδονται κατά παραγγελία στις επιθυμητές διαστάσεις. Είναι ιδανικοί για υπαίθρια εγκατάσταση και προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου. Οι οικίσκοι προσωπικού της PADO προσφέρουν τη λύση στις σημερινές απαιτήσεις στέγασης και καλύπτουν εγγυημένα τις υψηλότερες προδιαγραφές. Ιδανικοί τόσο για επαγγελματική όσο και ιδιωτική χρήση.

Είναι απόλυτα εναρμονισμένοι με την βιοαρχιτεκτονική για κατασκευές με αυξημένες απαιτήσεις ως προς το σχεδιασμό, τις φυσικές ιδιότητες των κτιρίων και την αισθητική με την χρήση υγιεινών δομικών υλικών. Κατασκευάζονται με την πιο σύγχρονη τεχνολογία χωρίς την χρήση των παραδοσιακών υλικών (σκυρόδεμα, τούβλα, τσιμέντο, άμμο, ασβέστη κ.α.) Τυποποιημένα προϊόντα νέας τεχνολογίας τοποθετούνται σε μεταλλικό σκελετό με την βοήθεια συστημάτων στήριξης και δίνουν μετά το σχετικό φινίρισμα την επιθυμητή επιφάνεια έτοιμη για βάψιμο ή επένδυση.

Πρόκειται για έναν τρόπο δόμησης ευκολότερο, ασφαλέστερο, οικονομικότερο και οικολογικό, ιδιαίτερα όταν η συμβατική κατασκευή υπολείπεται, μεταξύ άλλων, των απαιτήσεων αντισεισμικότητας και ηχομόνωσης. Ηλεκτρολογικές, μηχανολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις ενσωματώνονται γρήγορα και απλά. Οι τελικές επιφάνειες προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της κάθε εφαρμογής. Παραδίδονται ¨με το κλειδί στο χέρι”, έτοιμοι προς χρήση. Προσφέρουν την ευελιξία προσαρμογής των διαστάσεων, εξωτερικών αρχιτεκτονικών στοιχείων και των επιθυμητών υλικών.

Οι χρήστες είδαν επίσης