1 € μεταφορικά με ΒOX NOW έως 30/06 🌴😎

€ 370,00

μεταχειρισμενα BEATLES-COLLECTION-[15-CD-Roll-Top-Black-Box]

BEATLES-COLLECTION-[15-CD-Roll-Top-Black-Box]
BEATLES-COLLECTION-[15-CD-Roll-Top-Black-Box]
BEATLES-COLLECTION-[15-CD-Roll-Top-Black-Box]
BEATLES-COLLECTION-[15-CD-Roll-Top-Black-Box]
BEATLES-COLLECTION-[15-CD-Roll-Top-Black-Box]
Είδος
Pop
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ.!!!

Το The Beatles Box Set είναι ένα σετ με δεκαπέντε δίσκους που συγκεντρώνει ολόκληρα ηχογραφημένα έργα των Beatles όπως εκδόθηκαν από το συγκρότημα μεταξύ 1962 και 1970.
Κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου 1988 στη Βρετανία και την Αμερική, με τον ίδιο αριθμό καταλόγου (Apple BBX2- 91302) σε καθεμία από αυτές τις χώρες. Αν και διατίθεται επίσης σε φορμά βινυλίου LP και κασέτας, το box set ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή αυθεντικού υλικού των Beatles που κυκλοφόρησε από την EMI και την Capitol Records σε compact δίσκο.
Το Beatles Box Set περιελάμβανε όλες τις αυθεντικές κυκλοφορίες άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο από το συγκρότημα, μαζί με το άλμπουμ των ΗΠΑ του 1967 Magical Mystery Tour. Το τελευταίο είχε εκδοθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Νοέμβριο του 1976, οπότε η έκδοση LP αντικατέστησε το αρχικό βρετανικό EP με το ίδιο όνομα. Το κουτί περιείχε επίσης τις συλλογές του 1988 Past Masters: Volume One και Past Masters: Volume Two, οι οποίες ομαδοποιούσαν σινγκλ, B-sides, κομμάτια EP και ξένες κυκλοφορίες που δεν βρέθηκαν στα στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Παρόλο που όλα αυτά τα άλμπουμ ήταν προηγουμένως διαθέσιμα σε στερεοφωνικό και σε LP και σε κασέτα, οι εκδόσεις των τεσσάρων πρώτων άλμπουμ που περιλαμβάνονται στο The Beatles Box Set ήταν οι ψηφιακά ανανεωμένες μονοφωνικές μίξεις που εκδόθηκαν σε CD κατά την περίοδο 1987-88,[2] που προκάλεσαν ένα σημαντικό οργή μεταξύ των θαυμαστών και των ηχοφίλων των Beatles.
Η συλλογή ήταν τοποθετημένη σε ένα μαύρο δρύινο roll-top box και περιλάμβανε ένα βιβλίο με μαλακό εξώφυλλο με σχολιασμό των τραγουδιών από τον ιστορικό ηχογραφήσεων των Beatles, Mark Lewisohn. Το σετ κυκλοφόρησε επίσης σε μαύρο κουτί από χαρτόνι καλυμμένο με βινύλιο στην Ιαπωνία. [απαιτείται παραπομπή] Αν και το The Beatles Box Set απέτυχε να καταγραφεί ούτε στο Ηνωμένο Βασίλειο ούτε στις ΗΠΑ, πιστοποιήθηκε ως πλατινένιο από την Ένωση Ηχογραφήσεων της Αμερικής.

Ο αγοραστής πληρώνει το αντικείμενο και τα έξοδα αποστολής στη Vendora.
Η Vendora σε καθοδηγεί να αποστείλεις το δέμα σου με ΕΛΤΑ Ταχυδρομείο.

Οι χρήστες είδαν επίσης