€ 850.000,00

μεταχειρισμενα Πωληση οικοπέδου με Κτίσμα

polisi ikopedou me ktisma
Πωληση οικοπέδου με Κτίσμα
Πωληση οικοπέδου με Κτίσμα
Πωληση οικοπέδου με Κτίσμα
Πωληση οικοπέδου με Κτίσμα
Πωληση οικοπέδου με Κτίσμα
Πωληση οικοπέδου με Κτίσμα
Πωληση οικοπέδου με Κτίσμα
Πωληση οικοπέδου με Κτίσμα
Πωληση οικοπέδου με Κτίσμα
Τύπος ακινήτου
Οικόπεδο
Περιοχή
Αθήνα - Ανατολικά Προάστια
Δήμος
Παιανία
Γειτονιά
Αγία Τριάδα
Εμβαδό
2.760 m²
Επιπλέον χαρακτηριστικά
Εντός σχεδίου πόλεως
Κατοικημένη περιοχή
Οικοδομήσιμο
Γωνιακό

Το οικόπεδο προς πώληση βρίσκεται στα δυτικά προάστια της Παιανίας, σε οικιστική περιοχή και εντός σχεδίου πόλεως. Το οικόπεδο έχει έκταση 2762 τετραγωνικά μέτρα και είναι οικοδομήσιμο. Στο οικόπεδο υπάρχει ένα παλαιό επαγγελματικό κτίριο με επιφάνεια 507 τμ, το οποίο μπορεί να ανακαινιστεί και να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματικούς σκοπούς. Το οικόπεδο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στις μεταφορικές υπηρεσίες. Επιπλέον, το οικόπεδο βρίσκεται σε καλή τοποθεσία, κοντά σε καταστήματα, εστιατόρια και άλλες ανέσεις. Το οικόπεδο είναι αρτιό και έτοιμο για άμεση χρήση και ανάπτυξη.
Επιπλέον, το οικόπεδο διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές, όπως ηλεκτροδότηση, ύδρευση, και τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, προσφέροντας άνεση και ευκολία στην χρήση του.Το οικόπεδο βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή με όμορφη θέα, και είναι κατάλληλο για κατοικίες ή επαγγελματικές εγκαταστάσεις.
Η περιοχή της Παιανίας αποτελεί μια από τις πιο αναπτυσσόμενες περιοχές των Ανατολικών προαστίων της Αθήνας, και έχει καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις με το κέντρο της πόλης και τις γύρω περιοχές μέσω αυτοκινητόδρομων και μέσων μαζικής μεταφοράς.
Συνολικά, το οικόπεδο προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα επαγγελματικό χώρο ή μια κατοικία σε μια ανερχόμενη περιοχή της Αθήνας, με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες.
Επιπλέον, το παλαιό κτίριο που βρίσκεται στο οικόπεδο μπορεί να ανακαινιστεί και να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματικούς σκοπούς, όπως για γραφεία, καταστήματα ή εργαστήρια. Το κτίριο έχει επιφάνεια 507 τμ και μπορεί να μετατραπεί σε μια σύγχρονη επιχειρηματική εγκατάσταση με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Επιπλέον, το οικόπεδο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο της Αθήνας, και επομένως είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που έχουν συνεχή επαφή με την αεροπορική βιομηχανία, όπως ξενοδοχεία, εταιρείες μεταφορών και λοιπές επιχειρήσεις που συνδέονται με τον αεροπορικό τομέα.

Συνολικά, το οικόπεδο με το επαγγελματικό κτίριο στα δυτικά προάστια της Παιανίας αποτελεί μια πολύ ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν έναν χώρο για επαγγελματικούς σκοπούς ή μια κατοικία σε μια ανερχόμενη περιοχή της Αθήνας.

Οι χρήστες είδαν επίσης