Χαρίζεται

μεταχειρισμενα Μοντέλο

montelo
Μοντέλο
Μοντέλο
Φύλο
Θηλυκό
Μέγεθος
Μεσαίο
Ηλικία
3
Ράτσα
Ημίαιμο
Επιπλέον χαρακτηριστικά
Μικροτσίπ
Εμβολισμένο
Στειρωμένο
Αποπαρασιτωμένο
Συμβόλαιο υιοθεσίας
Περιγραφή

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ:
Αυτό το κορίτσι το ονομασαμε Μοντέλο. Ζούσε σε μια εταιρία, μαζί με άλλα σκυλάκια. Εκεί υπήρχε άνθρωπος που τα φρόντιζε, παρ' όλο που η διοίκηση της εταιρείας δεν τα ήθελε. Όταν ο άνθρωπος αυτός έφυγε από εκεί, τα σκυλιά έμειναν άστεγα, αφού εκδιώχθηκαν από την εταιρεία. Έτσι βρήκαν καταφύγιο λίγο πιο δίπλα, σε ένα σημείο που επισκεπτόμαστε τακτικά, όπου ήξεραν ότι τουλάχιστον θα έχουν νερό και φαγητό. Τότε τους δώσαμε την υπόσχεση πως θα κάνουμε ό,τι περνάει απ' το χέρι μας ώστε να μην ξαναβιώσουν την εγκατάλειψη και την απογοήτευση από τους ανθρώπους. Το Μοντέλο μας, προς το παρόν δεν έχει βρει το παντοτινό του σπίτι κι έτσι μεταφέρθηκε σε πανσιόν επί πληρωμή. Περιμένει με ανυπομονησία τη στιγμή που κάποιος θα τη διαλέξει!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:
Υπολογίζουμε πως έχει γεννηθεί περίπου το 2018 και ζυγίζει 23 κιλά. Είναι ένα σκυλάκι χαμηλών τόνων, αλλά με αυτό το κάτι που σε μαγνητίζει. Το μοντελο μας θέλει το χρόνο του να ανοιχτεί. Μόλις όμως νιώσει άνετα, ξεδιπλώνεται ο απίστευτα γλυκός και τρυφερός χαρακτήρας της! Θα τη χαρακτηρίζαμε ως πρόσχαρο σκυλάκι, που ταυτόχρονα συνεργάζεται και δε δημιουργεί προβλήματα. Είναι επίσης φιλική με τα άλλα σκυλιά και μπορεί να συμβιώσει μαζί τους άψογα. Τέλος, το κορίτσι μας λατρεύει τα παιχνίδια και τα χάδια καθώς φαίνεται να αποζητάει μέσα από αυτά την ανθρώπινη παρέα και συντροφιά που τόσο της έχει λείψει.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε!!
Όποιος θα ήθελε να προσφέρει ένα ζεστό σπιτικό στη μικρή μας και να την κάνει μέλος της οικογένειάς του, μπορεί να επικοινωνήσει με τη Δήμητρα στο 69********.
Θα δοθεί στειρωμένη, με συμβόλαιο υιοθεσίας και με την προϋπόθεση τοποθέτησης microchip στο όνομα του νέου κηδεμόνα.

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Οι χρήστες είδαν επίσης