€ 7,00

μεταχειρισμενα Τι είδους αγάπη είναι αυτή Hunt Dave

ti idous agapi ine afti Hunt Dave
Τι είδους αγάπη είναι αυτή Hunt Dave

Οι συζητήσεις με πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αποκαλύπτουν ότι, πλήθη ειλικρινών, πιστών στη Βίβλο, Χριστιανών, είναι Καλβινιστές μόνον από άγνοια. Σκεπτόμενοι ότι, η μόνη εκλογή είναι μεταξύ Καλβινισμού, με τη διδασκαλία του περί αιώνιας εξασφάλισης, και του Αρμινιανισμού, με τη διδασκαλία περί πιθανής πτώσης του πιστού, και πεπεισμένοι ότι, η σωτηρία δεν μπορεί να χαθεί, λόγω της υπόσχεσης του Χριστού ότι θα διατηρήσει αιώνια εκείνους που πιστεύουν σ' Αυτόν, εξ αυτού του λόγου θεωρούν τον εαυτό τους ότι είναι Καλβινιστές.
Δεν χρειάζεται παρά μόνον μερικές ερωτήσεις για να διαπιστώσει κανείς το γεγονός ότι, πολλοί από αυτούς, που θεωρούν τον εαυτό τους ως Καλβινιστές, είναι σε μεγάλο βαθμό απληροφόρητοι για το τι ο Ιωάννης Καλβίνος και οι πρώιμοι οπαδοί του, τον 16ο και 17ο αιώνα, πίστευαν και εφάρμοζαν στην πράξη. Ούτε και αντιλαμβάνονται πλήρως το τι πιστεύουν οι πολλοί από τους σημερινούς εξέχοντες Καλβινιστές.
Αν και υπάρχουν αμφιλεγόμενες παραλλαγές αυτού του δόγματος, μεταξύ των κυρίων υποστηρικτών του, (τους οποίους αναφέρουμε εκτεταμένα στα οικεία μέρη), υπάρχει μία γενική συμφωνία επάνω σε μερικές βασικές πεποιθήσεις. Πλήθη ανθρώπων που πιστεύουν ότι κατανοούν τον Καλβινισμό θα σοκαριστούν, εάν ανακαλύψουν τις Ρωμαιοκαθολικές ρίζες του και τη χονδροειδή αντι-Χριστιανική συμπεριφορά του Καλβίνου, (ος ο «Προτεστάντης Πάπας» της Γενεύης στην Ελβετία.
Το πιο συγκλονιστικό απ' όλα, εντούτοις, είναι, η διαστρεβλωμένη παρουσίαση του Θεού, από τον Καλβινισμό, ο οποίος είναι Θεός «αγάπης».
Η προσευχή μας είναι όπως, οι σελίδες που ακολουθούν να βοηθήσουν τους αναγνώστες να εξετάσουν πιο προσεκτικά τα εμπλεκόμενα ζωτικά θέματα, και να ακολουθήσουν τον Άγιο Λόγο του Θεού, και όχι του ανθρώπου.

Οι χρήστες είδαν επίσης