€ 7,00

μεταχειρισμενα Μαθηματικα Β Γυμνασιου τευχος Α και Β , Τευκρος Μιχαηλιδης - Αντωνης Σκιαδας

mathimatika v gimnasiou tefchos a ke v , tefkros michailidis - antonis skiadas
Μαθηματικα Β Γυμνασιου τευχος Α και Β , Τευκρος Μιχαηλιδης - Αντωνης Σκιαδας
Μαθηματικα Β Γυμνασιου τευχος Α και Β , Τευκρος Μιχαηλιδης - Αντωνης Σκιαδας
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο
Περιγραφή

Σε αριστη κατασταση τευχος α και β 7 ευρω συνολικα ειναι τευχη εξαντλημενα στον εκδοτη
Λιγα λογια για τον συγγραφεα Τευκρο Μιχαηλιδη

Μιχαηλίδης Τεύκρος

O Τεύκρος Μιχαηλίδης γεννήθηκε το 1954 στην Αθήνα. Είναι διδάκτωρ των μαθηματικών του Πανεπιστημίου Pierre et Marie Curie (Paris VI). Από το 1981, διδάσκει μαθηματικά στη Μέση Εκπαίδευση. Στις εργασίες του περιλαμβάνονται εκπαιδευτικά βιβλία μαθηματικών και πληροφορικής, άρθρα σχετικά με τη διδακτική των μαθηματικών, την εισαγωγή των υπολογιστών στην εκπαίδευση, την ιστορία των θετικών επιστημών, καθώς και εκλαϊκευτικά κείμενα σχετικά με τα μαθηματικά. Έχει μεταφράσει, από τα γαλλικά και τα αγγλικά, είκοσι δύο βιβλία με θέμα τα μαθηματικά, τις θετικές επιστήμες και την ιστορία τους. Συμμετείχε με διηγήματα του στους συλλογικούς τόμους Ελληνικά εγκλήματα 2, 3 και 4 των εκδόσεων Καστανιώτη, Είσοδος Κινδύνου των εκδόσεων Μεταίχμιο, και στη σειρά Κλέφτες και Αστυνόμοι του ραδιοσταθμού "902 αριστερά στα FM".
Έχει μεταφράσει από τα αγγλικά και τα γαλλικά 28 βιβλία, λογοτεχνικά και επιστημονικά, σχετικά με τα μαθηματικά και την ιστορία των επιστημών.

Υπήρξε κατά καιρούς συνεργάτης των εφημερίδων Τα Νέα, Ελεύθερος Τύπος, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή.
Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας Θαλής Φίλοι,που δραστηριοποιείται για τη γεφύρωση του χάσματος ανάμεσα στα μαθηματικά και τον πολιτισμό.
Το 2006 η γαλλική κυβέρνηση του απένειμε τον τίτλο του Chevalier dans l’Ordre des Palmes Academiques, για «υπηρεσίες προς την εκπαίδευση και τον πολιτισμό».

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Ταχυδρομικά
Οι χρήστες είδαν επίσης