€ 35,00

μεταχειρισμενα Διακοσμητικο πιάτο Royal Albert "Elizabeth of Glamis" bone china England 1990

Κατάσταση
Καινούργιο

Πρωτότυπο, διακοσμητικό, συλλεκτικό, το πιάτο Elizabeth of Glamis είναι το πρώτο πιάτο από τη σειρά "Queen's Mothers Favorites Flowers", England, εταιρείας Royal Albert , χρονολογίας του 1990, limited edition, artist Sara Anne Schofield.
Η ROYAL ALBERT Fine Bone China είναι μια παγκοσμίου φήμης αγγλική μάρκα, που ιδρύθηκε το 1896 από τον Thomas Wild στο Longton, το 1904 η εταιρεία έλαβε ένα βασιλικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον βασιλιά George VI μετά από αυτό το όνομα ROYAL προστέθηκε στο εμπορικό σήμα και η εταιρεία έγινε προμηθευτής η βασιλική αυλή, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα και αυτό σημαίνει ότι η μάρκα συνεχίζει την παράδοση παραγωγής υψηλής ποιότητας πορσελάνη. Το ROYAL ALBERT είναι διάσημο για την κλασική ομορφιά, την ευγένεια και τη χάρη των γραμμών του, καθώς και μια ποικιλία προϊόντων: σετ καφέ, τσαγιού και τραπεζιού, ειδώλια, βάζα, κουτιά κτλπ.
Ο όρος "Bone china" σημαίνει ότι πορσελάνη είναι από οστά.Το Bone China εφευρέθηκε στην Αγγλία σε μια προσπάθεια να αναδημιουργήσει τον τύπο για την παρασκευή πορσελάνης που θαυμάστηκε σε όλη την Ευρώπη. Για πρώτη φορά αυτό το είδος πορσελάνης αποκτήθηκε από τον Thomas Frye το 1748. Η σύνθεση της μάζας που χρησιμοποιείται για την κατασκευή οστών της Κίνας συνήθως περιέχει 25% καολίνη (ειδική λευκή άργιλο), 25% αστράγαλο με πρόσμιξη χαλαζία και 50% καμένα οστά ζώων. Το πρώτο ψήσιμο γίνεται στους 1200-1300 ° C, το δεύτερο ψήσιμο στους 1050-1100 ° C.
Το πιάτο "Elezabeth of Glamis", έχει προσωπικό αριθμό και περιλαμβάνεται στον διεθνή κατάλογο BRADEX (Αυτός ο κατάλογος περιέχει μόνο πολύτιμα αντίγραφα πιάτων, τα οποία είναι εξαιρετικά καλλιτεχνικά και σπάνια στην παραγωγή). Σίγουρα συλλεκτικό, πραγματικό εύρημα για συλλέκτη ή γνώστης πορσελάνης! Το πιάτο φαίνεται πολύ εντυπωσιακό και συνοδεία. Χωρίς ρωγμές και γρατζουνιές, ελαττώματα και αποκατάσταση - καινούργια κατάσταση. Η διάμετρος είναι 21,5 εκ. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα καλό δώρο ή σε ένα άξιο έκθεμα για τη συλλογή σας.
P.S. Διαθέσιμα δύο τεμάχια.