€ 499,00

μεταχειρισμένα Ποδήλατο γυμναστικής Cyberbike 2 With Bicycle PS3 PlayStation

Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Ποιός είπε οτι δεν μπορείτε να γυμνάζεστε και ταυτόχρονα να παίζετε στο Playstation? To CYBERBIKE 2 έρχεται σε ένα bundle μαζι με στατικό ποδήλατο, ωστε να αποδείξει το αντίθετο!

Με το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορείτε να κάνετε ποδήλατο, οδηγώντας τον χαρακτήρα που εσείς δημιουργείτε σε μια μεγάλη ποικιλία διαδρομών και καιρικών συνθηκών. Το ποδήλατο έχει μαγνητική αντίσταση, ωστε να σας κάνει να αισθάνεστε μεγαλύτερη αντίσταση ανάλογα με την διαδρομή του χαρακτήρα σας μέσα στο παιχνίδι.

Αποκτήστε αυτό το καταπληκτικό πακέτο, και γυμναστείτε διασκεδάζοντας!

Ένα γνήσιο στατικό μαγνητικό ποδήλατο που συνδέεται με το PS3

8 επίπεδα σε 4 περιβάλλοντα με πολλές προκλήσεις

3 modes παιχνιδιού:

1. Story Mode: ξεκλειδώστε νέα οχήματα (και αξεσουάρ) όσο παίζετε" ποδηλατώντας". Με την πρόοδο σας, ξεκλειδώνονται νέες τροποποιήσεις και νέα στοιχεία persοnalisation των οχημάτων σας.

2. Fitness Mode: καθορίστε στόχους, διαμέσω 3 τύπων αγώνων (απόστασης/χρόνου/θερμίδων). Ρυθμιζόμενα επίπεδα δυσκολίας ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

3. Online Mode: αντιμετωπίστε τους φίλους σας σε αγώνες για να δείτε ποιος είναι ο καλύτερος. Καταχωρήστε τη καλύτερη επίδοση σας στο leaderboard του PS3 και συγκρίνετε την με παίκτες απο ολόκληρο τον κόσμο.