€ 30,00

μεταχειρισμένα κάμερα για εσωτερική και εξωτερική παρακολούθηση

Κατάσταση
Καινούργιο

Ανακαλύψτε, παρακολουθήστε και αποτρέψτε τους παραβάτες έξω από το σπίτι σας με την εξωτερική έξυπνη κάμερα ασφαλείας EZVIZ CTQ3W Full HD 1080p Wi-Fi με σειρήνα και φωτεινό δέσμη. Η βολική κάμερα τοποθετημένη στον τοίχο θα σας στέλνει ειδοποιήσεις απευθείας στο smartphone σας όταν ανιχνεύσει κίνηση, και διαθέτει ενσωματωμένο φωτεινό φλας και συναγερμό 100 db για να αποτρέψει τους παραβάτες.

Μείνετε ενήμεροι
Η εφαρμογή EZVIZ επιτρέπει την αποστολή ειδοποιήσεων απευθείας στο smartphone σας όταν ανιχνευθεί κίνηση, προειδοποιώντας σας γρήγορα για πιθανά προβλήματα έξω από το σπίτι σας, στο δρόμο σας ή στον κήπο σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Αξιόπιστη σύνδεση
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πιθανή καθυστέρηση στο βίντεο, καθώς η κάμερα διαθέτει διπλές κεραίες, βελτιώνοντας τη σύνδεση προς και από το wi-fi router σας, παρέχοντας αξιόπιστη ασύρματη μετάδοση και καλή απόδοση εντός ή εκτός, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Συμβατό με Amazon Alexa και Google Home
Εύκολη πρόσβαση στις ζωντανές εικόνες από την κάμερα, χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σας.

Προστασία όλο το εικοσιτετράωρο κατά τη διάρκεια ολόκληρου του χρόνου
Αυτή η εκπληκτική εξωτερική κάμερα ασφαλείας διαθέτει βαθμό προστασίας IP66, που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει κάθε καιρική συνθήκη, συμπεριλαμβανομένου του βροχή και του χιονιού, ενώ η προσθήκη υπέρυθρης τεχνολογίας σημαίνει ότι οι εγγραφές κατά τη νύχτα μπορούν να είναι σαφείς.

Διπλής κατεύθυνσης ήχος
Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο, αδιάβροχο μικρόφωνο που μπορεί να ανιχνεύει ήχο από απόσταση έως 5 μέτρα. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο επαγγελματικό αλγόριθμο κατάργησης θορύβου, που θα φιλτράρει το φόντο θόρυβο, εξασφαλίζοντας ότι οι εγγραφές σας έχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου.

Οι χρήστες είδαν επίσης