€ 3,30

μεταχειρισμενα Νόμισμα 2 Ευρώ - Λετονία 2020 - Κεραμικά της Λατγαλίας (UNC)

Χώρα
Άλλη
Κατάσταση
Καινούργιο

Θέμα: Κεραμικά της Λατγαλίας

Περιγραφή: Το κέρμα είναι αφιερωμένο στα κεραμικά της Λατγαλίας. Η παραδοσιακή κεραμική καλλιεργήθηκε για σημαντικές χρονικές περιόδους σε δύο περιοχές, τη Λατγαλία (Latgale) και την Κουρλάνδη (Kurzeme)· ωστόσο, μόνο στη Λατγαλία επιβίωσε με το πέρασμα του χρόνου και πέρασε στις επόμενες γενεές. Η λατγαλική κεραμική έχει μάλιστα συμπεριληφθεί στον λετονικό πολιτιστικό κανόνα. Το σχέδιο απεικονίζει ένα χαρακτηριστικό αντικείμενο λατγαλικής κεραμικής – έναν πήλινο κηροστάτη. Αναγράφεται η φράση «LATGALES KERAMIKA» (κεραμικά της Λατγαλίας), η ονομασία της χώρας «LATVIJA», καθώς και το έτος έκδοσης «2020». Στην περίμετρο του κέρματος απεικονίζονται τα 12 αστέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ποσότητα: 412.000 κέρματα

Ημερομηνία έκδοσης: Β’ τρίμηνο του 2020

Τα νομίσματα είναι ακυκλοφόρητα UNC (ακυκλοφόρητα νομίσματα από το μασούρι στην κάψουλα με την χρήση γαντιού) τα νομίσματα θα δοθούν σε κάψουλες χωρίς επιπλέον χρέωση.

Μπορείτε να δείτε στις αγγελίες μου τα υπόλοιπα διαθέσιμα νομίσματα των 2 ευρώ και αν υπάρχει ενδιαφέρον για περισσότερα μπορώ να δημιουργήσω αγγελία βάση των επιλογών σας ώστε να γίνει η συνολική αγορά μέσω Vendora και BOXNOW.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης