€ 280,00

μεταχειρισμένα Συλλογή 8 τμ κηροπήγια ρεσω Kosta Boda "Atoll" art Anna Ehrner Sweden 1997.

Κατάσταση
Καινούργιο

Συλλογή 8 τεμάχια μπολάκια/κηροπήγια εταιρείας Kosta Boda της Σουηδίας , σειρά "Atoll", από τρις μεγέθους που κατασκευάστηκαν είναι το μικρότερο ( σε μια φωτογραφία μπορείτε να δείτε ολόκληρη σειρά από τα τρία μεγέθη ). Όλα τα τεμάχια είναι αχρησιμοποίητα και σε καινούργια κατάσταση . Δίνονται σαν συλλογή η ζευγάρια :
1) 2 red , 70 ευρω , βάρος 1532 γραμμάρια.
2) 2 light blue , 70 ευρω , βάρος 1839 γραμμάρια.
3) 2 lilac , 70 ευρώ , βάρος 1756 γραμμάρια.
4) 1 purple 875 γραμμάρια + 1 laim green 854 γραμμάρια , 70 ευρώ.
Σειρά Atoll βγήκε του 1997 και κυκλοφορη μεχρι σήμερα απλά υπάρχει έλλειψη σε χρώματα , σε κάθε χώρα και μαγαζί έχουν διαφορετική αξία , μέση τιμή 45-55 ευρώ τεμάχιο.
Με τη σειρά Atoll , η σχεδιάστρια της Kosta Boda Anna Ehrner αιχμαλωτίζει το γυαλί τη στιγμή που φαίνεται να είναι και υγρό και στερεό. Με έμπνευση ωκεανού, αυτα τα κηροπήγια Atoll διαθέτουν ένα λείο , ρέον προφίλ και απίστευτα κομψά επικαλυπτόμενα πέπλα χρώματος στο εσωτερικό. Η σιλουέτα τους είναι ουσιαστική , αν και υποτιμητική , και το ρηχό πηγάδι στο κέντρο του είναι τέλειο για κεριά ρεσω . Χάρη στο βάρος και την αισθητική του ουσία , τα κηροπήγια είναι επίσης όμορφα και άδεια για βιτρίνα . Φτιαγμένα στο χέρι από κορυφαίους υαλουργούς στα σουηδικά υαλουργεία του Kosta Boda , κάθε μπολ της Atoll είναι διακριτικά διακριτικό , λόγω των φυσικών παραλλαγών στη δημιουργική διαδικασία. Η σειρά έρχεται σε μια μεγάλη γκάμα από υπέροχα χρώματα και κάθε κομμάτι έχει διάμετρο περίπου 11 - 11.5 εκατοστά , ύψος 6 - 6.5 εκατοστά. Τόσο λειτουργικά όσο και διακοσμητικά .
Σχετικά με τον Σχεδιαστή :
«Το αίμα της ζωής μας», λέει η σχεδιάστρια Anna Ehrner , «είναι η δημιουργική διαδικασία που λαμβάνει χώρα στο blowing room». Γεννημένη το 1948 , η Anna Ehrner διατηρείται από τον Kosta Boda από το 1974 και διατηρεί στούντιο στο Kosta glassworks. Πειραματικά σε στυλ , το έργο του Ehrner διακρίνεται από απλά αλλά ισχυρά σχήματα και την ικανότητα να επιτύχει αστραφτερές οθόνες χρησιμοποιώντας το χρώμα με διακριτικούς τρόπους. Για αυτήν , ο τελικός στόχος είναι σχεδόν πάντα μια σύνθεση μεταξύ πρακτικής χρησιμότητας και κομψού σχεδιασμού , παρόλο που το τελευταίο κομμάτι μπορεί να είναι χρόνια στην κατασκευή. Η Έρνερ εμπνέεται από τη φύση - τις λιμνοθάλασσες του Ειρηνικού , το Βόρειο Σέλας - και τα χρωματιστά πέπλα μέσα στον κρύσταλλο έχουν γίνει επίσης κάτι σαν σήμα κατατεθέν στο ποτήρι τέχνης της. Είναι η δημιουργός επιτυχιών πωλήσεων όπως τα γυαλιά Line , σειρά μπολ Atoll και πολλές άλλες όμορφες σειρές .

Οι χρήστες είδαν επίσης