€ 18,90

μεταχειρισμενα ΜΠΑΡΝΥ & ΜΠΕΝΥ

mparni & mpeni
ΜΠΑΡΝΥ & ΜΠΕΝΥ
Κατάσταση
Καινούργιο
Περιγραφή

Οι ιστορίες με τον Μπάρνυ τον Αρκούδο και τον Μπένυ το Γαϊδουράκι που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον τόμο, προέρχονται από ένα δημοφιλές περιοδικό κόμικς με κύρια ύλη ιστορίες βασισμένες στην σειρά ταινιών μικρού μήκους με τίτλο Η Παρέα μας. Τους δύο ήρωες σχεδίασε ο Καρλ Μπαρκς, που έμελλε να γίνει ένας από τους πιο μεγάλους και πιο αγαπητούς δημιουργούς κόμικς όλων των εποχών.

Από το 1944 ως το 1947, ο Καρλ Μπαρκς έγραψε και σχεδίασε είκοσι έξι ιστορίες με τον Μπάρνυ και τον Μπένυ για τον εκδοτικό οίκο Dell. Ο Μπαρκς πήρε τους δύο ήρωες και τους μεταμόρφωσε σε ένα κωμικό δίδυμο που κάθε μέλος του μπορούσε να σταθεί με αξιώσεις απέναντι στο άλλο, όπως ο Χοντρός και Λιγνός ή οι Άμποτ και Κοστέλο. Ο Μπαρκς είχε την τάση να αναπτύσσει και να εμβαθύνει τις προσωπικότητες των ηρώων που μετέφερε στα κόμικς.

Οι ήρωες είναι πολύ αστείοι και διαβάζονται σήμερα εξίσου ευχάριστα όπως και την εποχή που γράφτηκαν. Αν σκεφτείτε ότι πρόκειται για μερικά από τα πρώτα κόμικς που έγραψε ο Καρλ Μπαρκς είναι καταπληκτικό!

Ο αναγνώστης θα βρει εδώ την άμεση γραφή του Μπαρκς και τα όμορφά του σχέδια από την πρώτη σελίδα. Οι ιστορίες είναι απλές, ξεκάθαρες και κλείνουν με την τυπικά μπάρκσεια ανατροπή και τιμωρία στο φινάλε.

Θα απολαύσετε αυτές τις σπάνιες σελίδες που έγραψε και σχεδίασε ένας από τους πιο μεγάλους μαιτρ των κόμικς στο σύμπαν
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Τρόποι αποστολής
Ταχυδρομικά
Δέχομαι "Εγγυημένη Συναλλαγή" (Τι είναι αυτό;)
Αγόρασε με ασφάλεια

Η Vendora δεσμεύει την πληρωμή και απελευθερώνει το ποσό στον πωλητή μετά την έγκρισή σου.

Η πρώτη σου συναλλαγή έχει 0% προμήθεια, δοκίμασέ το
Οι χρήστες είδαν επίσης