€ 200,00

Ανά έτος

μεταχειρισμενα Πουλήσετε τα προϊόντα σας στο Instagram

poulisete ta proionta sas sto Instagram
Πουλήσετε τα προϊόντα σας στο Instagram
Περιγραφή

Θα σας καθοδηγήσουμε βήμα βήμα για το πως μπορείτε να πουλήσετε προϊόντα στο instagram σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλαδα και το εξωτερικό και χωρίς να χρειάζεται να έχετε απόθεμα προϊόντων,χωρίς ρίσκο,χωρίς κάποιο κόστος επένδυσης.

1. Affiliate Marketing

Τι είναι το Affiliate Marketing

To Affiliate Marketing (Μαρκετινγκ συνεργατών όπως είναι ο ελληνικός όρος) είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος Performance Marketing αλλά και η πιο «γνήσια» εκδοχή του. Ο όρος Affiliate Marketing στην ουσία περιγράφει τη σχέση ανάμεσα στον Διαφημιζόμενο (Merchant ή Advertiser, όπως το βρίσκουμε στην αγγλική ορολογία) και στον Affiliate (ή Publisher, επίσης αγγλική ορολογία), κατά την οποία ο δεύτερος, με εργαλείο το Διαδίκτυο, προωθεί επισκέπτες στην ιστοσελίδα του πρώτου και πληρώνεται μόνο εφόσον οι επισκέπτες αυτοί πραγματοποιήσουν μία προσυμφωνημένη Ενέργεια/Συναλλαγή (τις περισσότερες φορές η Ενέργεια/Συναλλαγή αυτή είναι η πραγματοποίηση μιας αγοράς). Αυτός ο τρόπος πληρωμής λέγεται Cost per Action (CPA) και είναι αυτός που διαφοροποιεί το Affiliate Marketing από τις άλλες μεθόδους προώθησης και διαφήμισης. Ας τα δούμε όμως λίγο αναλυτικότερα:

Ο Διαφημιζόμενος μπορεί να είναι οποιαδήποτε εταιρεία διατηρεί ιστοσελίδα, όπου ο επισκέπτης μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιου είδους συναλλαγή. Τις περισσότερες φορές μιλάμε για την ολοκλήρωση μιας αγοράς (σε αυτή την περίπτωση δηλαδή ο Διαφημιζόμενος διατηρεί ηλεκτρονικό κατάστημα/e-shop) αλλά η συναλλαγή αυτή μπορεί να αφορά και άλλες ενέργειες, όπως τη συμπλήρωση μιας φόρμας παραγγελιών, την εγγραφή του επισκέπτη στην ιστοσελίδα, την εισαγωγή του email του για την εγγραφή σε newsletter κ.α.

Ο Affiliate (Συνεργάτης, όπως είναι ο ελληνικός όρος) μπορεί να είναι οποιοσδήποτε (ιδιώτης ή εταιρεία) διατηρεί ιστοσελίδα από την οποία έχει τη δυνατότητα να στέλνει επισκέπτες μέσω links (banners ή text links) στη σελίδα του Διαφημιζόμενου. Affiliate επίσης μπορεί να είναι κάποιος που στέλνει επισκέπτες στον Διαφημιζόμενο μέσω Pay per Click (PPC) Campaigns που έχει δημιουργήσει στις μηχανές αναζήτησης. O Affiliate το κάνει αυτό με σκοπό να πληρωθεί από το Διαφημιζόμενο ένα προσυμφωνημένο ποσό ή προμήθεια εφόσον ο επισκέπτης που του στείλει πραγματοποιήσει την επιθυμητή Ενέργεια/Συναλλαγή. Η αμοιβή του Affiliate είναι καθορισμένη από τον Διαφημιζόμενο είτε ως ποσοστό στην αξία της πώλησης ή συγκεκριμένο ποσό για την ολοκλήρωση της Ενέργειας/Συναλλαγής. Έτσι λοιπόν, Affiliate μπορεί να γίνει μία ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών (price comparison), ένα site με πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο θέμα, ένα forum ή ακόμα και ένα blog.

2. Drop Shipping

Τι είναι το Drop Shipping

Ο όρος drop shipping σημαίνει πως ο έμπορος δέχεται τα χρήματα για κάποιο προϊόν, όμως ο πελάτης δέχεται το προϊόν κατευθείαν από τον κατασκευαστή ή από τον χοντρεμπορο. Υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα που δεν διαθέτουν καθόλου προϊόντα σε απόθεμα και λειτουργούν αποκλειστικά με drop ship εταιρίες.

Το drop shipping εφαρμόστηκε αποτελεσματικά στο ηλεκτρονικό εμπόριο και έγινε γνωστό μέσα από το eBay, αφού ούτως ή άλλως το προϊόν αποστέλλεται στον πελάτη, χωρίς αυτόν να τον νοιάζει ποιος έχει στα χέρια του το προϊόν. Αυτό που ενδιαφέρει τον αγοραστή είναι να λάβει το προϊόν στα χέρια του.

Αυτή η μέθοδος έδωσε την ευκαιρία σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα να δημιουργηθούν χωρίς να χρειάζονται κεφάλαιο για την αγορά αποθέματος και στους κατασκευαστές ή χοντρέμπορους, πωλητές να προωθούν τα προϊόντα τους σε όλο τον κόσμο.

Πως λειτουργεί το drop shipping

Η λειτουργία του είναι σχετικά απλή. Ο έμπορος ή ηλεκτρονικό κατάστημα ή eBay store, διαλέγει μία αξιόπιστη drop ship εταιρία. Επιλέγει το προϊόν που θέλει να πουλήσει και θέτει μία τιμή πώλησης του προϊόντος, μεγαλύτερη φυσικά από αυτή που έχει η εταιρία στον κατάλογο.

Όταν το προϊόν πουληθεί, στέλνει τα χρήματα στην εταιρία μαζί με τα στοιχεία του πελάτη, αυτή του αποστέλλει το προϊόν και αυτός κρατάει την διαφορά. Θα χαρακτήριζα το σύστημα απλό, ιδιοφυές και επαναστατικό για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Πρόκειται για ένα κλασικό win-win-win σενάριο. Κερδίζει η drop ship εταιρία, αφού μεγαλώνει εντυπωσιακά το πελατολόγιό της, κερδίζει ο έμπορος που καρπώνεται την διαφορά, κερδίζει ο πελάτης αφού παραλαμβάνει το προϊόν σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και σε πολύ καλή τιμή, απαλλαγμένη από: το κόστος ενοικίου, υπαλλήλων, μεταφοράς του προϊόντος από τον χοντρέμπορο στον έμπορο και από τον έμπορο στον πελάτη.

Το σύστημα του drop shipping εξαπλώθηκε και έγινε γνωστό μέσα από το eBay. Πάρα πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα γεννήθηκαν χωρίς καθόλου χρηματικό κεφάλαιο, τα οποία συνεχίζουν να κερδίζουν χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα. Χωρίς την βοήθεια αυτής της μεθόδου κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο, αφού τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά αποθέματος είναι αρκετά και λίγοι τα διαθέτουν.

Το κόστος κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι πολύ μικρό και το κόστος δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος μέσα στο eBay ανύπαρκτο. Το διαδίκτυο απελευθέρωσε την αγορά και έφερε έναν πολύ σημαντικό θεσμό στο προσκήνιο. Την εργασία από το σπίτι.

Τα πλεονεκτήματα του drop shipping για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα

Επιγραμματικά τα πλεονεκτήματα αυτά είναι:

Δεν απαιτείται χρηματικό κεφάλαιο

Δεν απαιτείται απόθεμα προϊόντων

Αν το προϊόν δεν πουλάει, δεν χάνει τίποτα αφού δεν το έχει αγοράσει

Δεν υπάρχει κόστος συσκευασίας και αποστολής

Δεν ασχολείται με επιστροφές και customer service

3. Print on Demand

Τι είναι το Print on Demand

Υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για δημιουργικά άτομα να κερδίσουν χρήματα στο Διαδίκτυο σήμερα από ποτέ. Είτε είστε σχεδιαστής, καλλιτέχνης ή γκουρού στυλ, ο ψηφιακός κόσμος προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να βρείτε και να προσελκύσετε πελάτες, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία.

Αν και υπάρχει πάντα η επιλογή για καλλιτεχνικά άτομα να δημιουργήσουν τα δικά τους καταστήματα και να κατασκευάσουν τις δημιουργίες τους από το μηδέν, αυτό είναι συχνά πολύ ακριβό για πολλούς αρχάριους. Εκεί οι υπηρεσίες εκτύπωσης κατ 'απαίτηση ή οι λύσεις "POD" είναι χρήσιμες.

Μοιάζει πολύ με ένα dropshipping εταιρεία, μια επιχείρηση εκτύπωσης κατ 'απαίτηση δίνει πολλούς από τους πονοκεφάλους της λειτουργίας μιας επιχείρησης σε τρίτο μέρος. Με τη σωστή υποστήριξη ψηφιακής εκτύπωσης και μια λίστα μοναδικών προϊόντων, μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσοδοφόρα μάρκα στο διαδίκτυο.

Πώς λειτουργεί η εκτύπωση κατ 'απαίτηση;

An κατά παραγγελία υπηρεσία εκτύπωσης αποτελεί μέρος μιας στρατηγικής «go-to-market» όπου δημιουργικά άτομα συνεργάζονται με προμηθευτές για τη δημιουργία και την προσαρμογή προϊόντων λευκής ετικέτας. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τα πάντα, από φούτερ, αυτοκόλλητα, προσαρμοσμένα μπλουζάκια και πολλά άλλα.

Αυτό σημαίνει ότι σε αντίθεση με την κατασκευή ενός καταστήματος σε Etsy, eBay ή Amazon, πληρώνετε μόνο για το προϊόν αφού το πουλήσετε. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε μαζικά το απόθεμά σας και να το αποθηκεύσετε μόνοι σας με ένα Υπηρεσία POD.

Τα προϊόντα εκτύπωσης κατ 'απαίτηση διαχειρίζονται σε μεγάλο βαθμό ο προμηθευτής. Μόλις κερδίσετε την αγορά σας, το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά κλικ για να εκπληρώσετε μια παραγγελία και να την στείλετε στον επιλεγμένο πελάτη σας. Με τις υπηρεσίες εκτύπωσης κατ 'απαίτηση, μπορείτε:

Δημιουργήστε έσοδα από ένα κοινό που έχετε αναπτύξει για το έργο τέχνης σας. Εάν είστε καλλιτέχνης, σχεδιαστής ή ακόμη και επιρροή στο διαδίκτυο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία για να δημιουργήσετε εκπληκτικά προϊόντα.

Εκτυπώστε μεμονωμένα αντικείμενα με ευκολία: Μπορείτε να εκτυπώσετε σχεδόν οτιδήποτε θέλετε με μια υπηρεσία POD ή ακόμα και να χρησιμοποιήσετε τη λύση για να δημιουργήσετε αντικείμενα για μέλη της ομάδας σας.

Δοκιμάστε την επιχειρηματική σας ιδέα: Εάν έχετε την επιθυμία να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση μόδας ή τέχνης, μια υπηρεσία εκτύπωσης κατ 'απαίτηση σας δίνει την ευκαιρία να επικυρώσετε το σχέδιό σας προτού ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα.

Οι χρήστες είδαν επίσης