€ 4.199,00

μεταχειρισμενα Διαιτολογικός εξοπλισμός

Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

πωλειται Αναλυτής μεταβολικού ρυθμού KORR Metacheck 7100 λογω αναβαθμισης...

Ο αναλυτής μεταβολικού ρυθμού KORR Metacheck 7100 είναι ένας προσιτός αναλυτής πού παρέχει ακριβείς και επαγγελματικές μετρήσεις του μεταβολικού ρυθμού. Ο συνδυασμός της μεθόδου της έμμεσης Θερμιδομετρίας, με την πρακτικότητα ενός επιτραπέζιου αναλυτή, δίνει τη δυνατότητα σε γιατρούς και διαιτολόγους να υπολογίζουν με επιστημονική ακρίβεια το βασικό μεταβολισμό (BMR).

Οι βαρομετρικές προσαρμογές της βαρομετρικής πίεσης, της θερμοκρασίας και της υγρασίας είναι το κλειδί για την ακριβή μέτρηση VO₂. Ο αναλυτής μεταβολικού ρυθμού KORR Metacheck 7100 μετρά αυτές τις παραμέτρους κατά τη διάρκεια κάθε κύκλου βαθμονόμησης και αυτόματα προσαρμόζεται στις τυποποιημένες συνθήκες.

Ο αναλυτής μεταβολικού ρυθμού KORR Metacheck 7100 μετράει το οξυγόνο που καταναλώνει ο οργανισμός. Με αυτόν τον τρόπο υπολογίζει τις θερμίδες που δαπανά ο οργανισμός σε κατάσταση ηρεμίας (μέθοδος έμμεσης θερμιδομετρίας). Οι πληροφορίες που αντλούνται από αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιούνται στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και γενικά στην διατροφολογία.

Ο αναλυτής μεταβολικού ρυθμού KORR Metacheck 7100 μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε πρίζα και ο πελάτης θα πρέπει να κάθεται ή να είναι ξαπλωμένος κατά τη διάρκεια της δοκιμής. Το τεστ μεταβολισμού μπορεί να διεξαχθεί σε 10 μόλις λεπτά έχοντας την δυνατότητα επιλογής χρήσης της μάσκας RMR με σύστημα εισαγωγής αέρα για τέλεια εφαρμογή, ή του ειδικού στομίου Metabreather για πιο άνετες μετρήσεις σε άτομα με πρόβλημα χρήσης της μάσκας. Ο μέγιστος χρόνος μέτρησης μπορεί να καθοριστεί έως 30 λεπτά.

Ο πελάτης απλά αναπνέει μέσα από ένα επιστόμιο που συνδέεται με τη συσκευή και όλος ο εκπνεόμενος αέρας συλλέγεται και αναλύεται. Η συσκευή διαθέτει επίσης ένα κλιπ μύτης για να εξασφαλιστεί ότι όλος ο αέρας περνά από το επιστόμιο. Ο πελάτης θα πρέπει να συνεχίσει να αναπνέει από το επιστόμιο μέχρι η συσκευή να δείξει ότι υπολόγισε τον μεταβολικό ρυθμό (περίπου 10 λεπτά).

Ο αναλυτής μεταβολικού ρυθμού KORR Metacheck 7100 εμφανίζει στην οθόνη μια λεπτομερή έκθεση σχετικά με τις θερμίδες που καίγονται σε κατάσταση ηρεμίας (RMR), μια ένδειξη όπου δείχνει εάν ο μεταβολικός ρυθμός είναι γρήγορος, αργός ή κανονικός και τις κατευθυντήριες γραμμές για την απώλεια βάρους. Στην σελίδα των αποτελεσμάτων θα δείτε επίσης την σύγκριση του πραγματικού μεταβολικού ρυθμού προς την προβλεπόμενη κανονική τιμή με βάση την ηλικία, το φύλο, το ύψος και το βάρος του κάθε ατόμου.

Η επιστημονική εγκυρότητα στον υπολογισμό του BMR είναι ιδιαίτερα υψηλή με απόκλιση μόνο ± 27 Kcals. Ο αναλυτής μεταβολικού ρυθμού KORR Metacheck 7100 είναι ιδανικός για χρήση από Ιατρούς, Κλινικούς Διαιτολόγους και Διατροφολόγους, ως ένα απαραίτητο εργαλείο για την ακριβή και αποτελεσματική σύσταση του διαιτολογίου.