€ 20,00

μεταχειρισμενα iPad Κιτ σύνδεσης φωτογραφικής μηχανής Apple σφραγισμενο


iPad  kit sindesis fotografikis michanis Apple sfragismeno
iPad  Κιτ σύνδεσης φωτογραφικής μηχανής Apple σφραγισμενο iPad  Κιτ σύνδεσης φωτογραφικής μηχανής Apple σφραγισμενο iPad  Κιτ σύνδεσης φωτογραφικής μηχανής Apple σφραγισμενο iPad  Κιτ σύνδεσης φωτογραφικής μηχανής Apple σφραγισμενο
Περιγραφή

APPLE MC531ZM/A IPAD CAMERA CONNECTION KIT
Συμβατό με: iPad 1/ 2/ 3
Με το κιτ σύνδεσης φωτογραφικών μηχανών iPad, είναι εξαιρετικά εύκολο να κατεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο από την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή στο iPad, ώστε να μπορείτε να τα δείτε στην υπέροχη οθόνη iPad και να τα μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Το κιτ περιλαμβάνει δύο υποδοχές, το καθένα με διαφορετική διεπαφή:
Ο σύνδεσμος φωτογραφικής μηχανής διαθέτει διεπαφή USB. Απλά συνδέστε το στη θύρα υποδοχής σύνδεσης στο iPad σας και, στη συνέχεια, συνδέστε την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή ή το iPhone χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB (δεν περιλαμβάνεται). Το iPhone 3G δεν υποστηρίζεται.
Χρησιμοποιήστε τη συσκευή ανάγνωσης καρτών SD για να εισάγετε φωτογραφίες και βίντεο απευθείας από την κάρτα SD της φωτογραφικής σας μηχανής. Συνδέστε το στο iPad σας, στη συνέχεια τοποθετήστε την κάρτα SD της ψηφιακής σας φωτογραφικής μηχανής στην υποδοχή.
Μετά την πραγματοποίηση της σύνδεσης, το iPad ανοίγει αυτόματα την εφαρμογή "Φωτογραφίες", η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιες φωτογραφίες και βίντεο θα εισαχθούν και στη συνέχεια τα οργανώνει σε άλμπουμ. Όταν συγχρονίζετε το iPad στον υπολογιστή σας ή στο Mac, οι φωτογραφίες και τα βίντεο στο iPad σας προστίθενται στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών του υπολογιστή σας.
Τι υπάρχει στο κουτί
Κάμερα σύνδεσης
Αναγνώστης κάρτας SD

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Το iPad και το κιτ σύνδεσης κάμερας υποστηρίζουν τυπικές μορφές φωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένων των JPEG και RAW, μαζί με μορφές βίντεο SD και HD, συμπεριλαμβανομένων των H.264 και MPEG-4.

ολια
Μέλος εδώ και 1 χρόνος
Καλύτερη προσφορά
Μπορείς να κάνεις μία προσφορά για να αγοράσεις το αντικείμενο στην τιμή που θές. Ο πωλητής μπορεί να αποδεχτεί, απορρίψει ή να αντιπροτείνει ποσό στην προσφορά σου.
Καταχώρησε μια αγγελία. Χωρίς κόστος, μόνο κέρδος! 👍 Δοκίμασέ το
Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή

Δες όλες τις αγγελίες

Οι χρήστες είδαν επίσης