€ 80,00

μεταχειρισμενα Κυάλια Bresser Special-Astro 20x80


kialia Bresser Special-Astro 20x80
Κυάλια Bresser Special-Astro 20x80
Περιγραφή

Περιγραφή

Τα κιάλια αστρονομίας και φύσης Special Astro 20x80 έχουν μεγάλο αντικειμενικό φακό 80mm, ο οποίος τα καθιστά κατάλληλα για σοβαρή αστρονομική χρήση ή για επίγειες παρατηρήσεις μεγάλου βεληνεκούς. Είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά ελαφρά υλικά (αλουμίνιο), έχουν περίβλημα από καουτσούκ για προστασία από κραδασμούς και μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα και ως κιάλια χειρός.

Συλλέγοντας 30% περισσότερο φως από ένα ζευγάρι με άνοιγμα αντικειμενικού 70mm, ο Γαλαξίας μας θα αποκαλύψει αμέτρητα νεφελώματα και αστρικά συμπλέγματα που περιβάλλονται από χιλιάδες άστρα. Με μεγαλύτερο εστιακό μήκος από τα κανονικά κιάλια 80mm, τα κιάλια αστρονομίας Spezial Astro 20x80 αυξάνουν την οξύτητα του πεδίου και μειώνουν την χρωματική απόκλιση. Η αργή και ομαλή εστίαση εξασφαλίζει την εύκολη ρύθμιση για καθαρές και διαυγείς εικόνες.

Κιάλια Special Astro 20x80 για χρήση στην φύση και εξωτερικούς χώρους

Όσοι μελετούν πουλιά, ζώα, ή παρατηρούν τοπία θα εκτιμήσουν την μεγάλη μεγέθυνση, την υψηλή ανάλυση και τους μεγάλους αντικειμενικούς φακούς σε ένα πραγματικά ελαφρύ πακέτο. Το σώμα των κιαλιών Special Astro 20x80 με την λαστιχένια επικάλυψη βοηθάει στην προστασία των κιαλιών. Η αναλογία ανοίγματος - μεγέθυνσης παρέχει άνετες εικόνες και η ομαλή κεντρική ρύθμιση επιτρέπει ακριβείς καθαρές εικόνες.

Τα κιάλια αστρονομίας και φύσης Special Astro 20x80 διαθέτουν μία ενισχυμένη νάιλον τσάντα μεταφοράς και υποδοχή για τρίποδο (τρίποδο προαιρετικό).

Διαστάσεις : 330 x 235 x 108 mm

Κεντρική ρύθμιση

Κοντινή εστίαση από 9 μ.

Κατάλληλα για παρατήρηση φύσης και πουλιών, αστρονομία.

Dimitrios Vrachliotis
Μέλος εδώ και 1 μήνας
Σέρρες, GR

Εμφάνιση χάρτη

Καλύτερη προσφορά
Μπορείς να κάνεις μία προσφορά για να αγοράσεις το αντικείμενο στην τιμή που θές. Ο πωλητής μπορεί να αποδεχτεί, απορρίψει ή να αντιπροτείνει ποσό στην προσφορά σου.
Nickol K € 60,00
πρίν απο 2 εβδομάδες
Καταχώρησε μια αγγελία. Χωρίς κόστος, μόνο κέρδος! 👍 Δοκίμασέ το
Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή

Δες όλες τις αγγελίες

Οι χρήστες είδαν επίσης