€ 11,00

μεταχειρισμενα Slim Harpo ‎– He Knew The Blues 1978 (Δίσκος Βινυλίου)


Slim Harpo ‎– He Knew The Blues 1978 (diskos viniliou)
Slim Harpo ‎– He Knew The Blues 1978 (Δίσκος Βινυλίου) Slim Harpo ‎– He Knew The Blues 1978 (Δίσκος Βινυλίου)
Περιγραφή

Παρακαλώ συμβουλευτείτε τις φωτογραφίες.

Είναι υψηλής ανάλυσης και μπορείτε να δείτε την ακριβή κατάσταση του δίσκου αυτού. Αν θέλετε ζητήστε μου και φωτογραφία του εσωτερικού, αν και όλοι είναι σε καλή κατάσταση (μεταχειρισμένοι και με αυτοκόλλητα εξωτερικά μεν αλλά χωρίς γρατζουνιές και άλλες φθορές το βινύλιο).

Ότι βλέπετε στη φωτογραφία είναι ότι παραλαμβάνετε. Ολοι οι δίσκοι βινυλίου είναι γνήσιοι και προέρχονται απο προσωπική συλλογή όπως και όλα τα αντικείμενα των αγγελιών μου.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ:

- Στην Αθήνα στη στάση Μετρό Αγίου Δημητρίου (Metro Mall) ή γενικά στα νότια προάστια μπορεί να δωθεί χέρι με χέρι.

- Εναλλακτικά αποστέλλω το συγκεκριμένο με ΕΛΤΑ εντός Ελλάδας με επιβάρυνση περίπου 2.60 ευρώ για τον αγοραστή (σαν δέμα ή σαν συστημένο). Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να έχει προηγηθεί εξώφληση τιμής, ταχυδρομικών και υλικών συσκευασίας μέσω τραπέζης ή Paypal.

Ειδικά για τους δίσκους βινυλίου υπάρχει επιπλέον χρέωση 1 ευρώ για ειδική συσκευασία δίσκων και επιπλέον αφρολέξ για την όσο γίνεται πιο ασφαλή μεταφορά. (Επίσης ειδικά για τους δίσκους βινυλίου μπορείτε να αναλάβετε εσείς την μεταφορά με δικό σας κούριερ και χρέωση παραλήπτη).

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχει υπάρξει συννενόηση.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Δημήτρης
Μέλος εδώ και 3 μήνες
Άγιος Δημήτριος, GR

Εμφάνιση χάρτη

Καλύτερη προσφορά
Μπορείς να κάνεις μία προσφορά για να αγοράσεις το αντικείμενο στην τιμή που θές. Ο πωλητής μπορεί να αποδεχτεί, απορρίψει ή να αντιπροτείνει ποσό στην προσφορά σου.
Καταχώρησε μια αγγελία. Χωρίς κόστος, μόνο κέρδος! 👍 Δοκίμασέ το
Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή

Δες όλες τις αγγελίες

Οι χρήστες είδαν επίσης