€ 38,00

μεταχειρισμενα kit iqos white & slate καινούργια με ζελατίνα


kit iqos white & slate kenourgia me zelatina
kit iqos white & slate καινούργια με ζελατίνα kit iqos white & slate καινούργια με ζελατίνα kit iqos white & slate καινούργια με ζελατίνα
Περιγραφή

Το IQOS μοιάζει με ένα δεύτερης γενιάς e-cigarette, αλλά είναι πολύ διαφορετικό από τα σύγχρονα ηλεκτρονικά τσιγάρα από άποψη λειτουργικότητας. Αντί να χρησιμοποιεί ατμοποιητή έχοντας μία δεξαμενή με υγρό αναπλήρωσης, χρησιμοποιεί πραγματικό καπνό σε σχήμα μικρών τσιγάρων Marlboro που θερμαίνονται σε υψηλές θερμοκρασίες, αλλά δεν καίγονται. Τα μικροσκοπικά τσιγάρα, που ονομάζονται HeatSticks, τοποθετούνται στη συσκευή θέρμανσης IQOS, αφήνοντας έξω το φίλτρο, το οποίο φέρει γραμμένο το όνομα του Marlboro πάνω σε αυτό.


Η επωνυμία Marlboro η οποία ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Phillip Morris International παρήγαγε μία ηλεκτρική συσκευή με αφαιρούμενα ανταλλακτικά κομμάτια που περιέχουν φύλλα καπνού, με την διαφορά ότι δεν γίνεται καύση του καπνού, παρά μόνο θέρμανση, απαλλασσόμενο από πολλές χημικές ενώσεις.

teo
Μέλος εδώ και 9 μήνες
Βέροια, GR

Εμφάνιση χάρτη

Καλύτερη προσφορά
Μπορείς να κάνεις μία προσφορά για να αγοράσεις το αντικείμενο στην τιμή που θές. Ο πωλητής μπορεί να αποδεχτεί, απορρίψει ή να αντιπροτείνει ποσό στην προσφορά σου.
ΜΑΝΟΛΗΣ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ € 40,00
πρίν απο 2 μήνες
Kostas Govos € 39,50
πρίν απο 2 μήνες
Xristosioannou € 39,00
πρίν απο 3 μήνες
Λάκης € 38,50
πρίν απο 4 μήνες
Μαρια Γώγου-Γκιουζελη € 38,00
πρίν απο 5 μήνες
Λάκης € 36,50
πρίν απο 5 μήνες
plam € 36,00
πρίν απο 7 μήνες