€ 5.000,00

μεταχειρισμενα Vintage Tennis Cans Collection


Vintage Tennis Cans Collection
Vintage Tennis Cans Collection Vintage Tennis Cans Collection Vintage Tennis Cans Collection Vintage Tennis Cans Collection Vintage Tennis Cans Collection Vintage Tennis Cans Collection Vintage Tennis Cans Collection Vintage Tennis Cans Collection Vintage Tennis Cans Collection Vintage Tennis Cans Collection Vintage Tennis Cans Collection Vintage Tennis Cans Collection
Περιγραφή

Το 1972 επιστέφοντας από την Ν. Υόρκη, έφερα μερικά tennis cans που μου χάρισε ένας φίλος και έγινε η αφορμή για να ξεκινήσω την συλλογή.
Από τότε και μέχρι σήμερα, συνέχισα την συλλογή σπάνιων και ξεχωριστών tennis cans, εντυπωσιαζόμενος διαρκώς από την ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τους λογότυπους και το πλήθος των κατασκευαστικών φιρμών (περίπου 70).
Μετά λοιπόν από 46 χρόνια η εξαιρετικά σπάνια αυτή συλλογή που αριθμεί 440 περίπου μοναδικά μεταλλικά και πλαστικά κουτιά όπως φαίνονται στις φωτογραφίες και μπορεί να εκτεθεί με ποικίλους τρόπους, μορφές και σχήματα.
Πιστεύω ακόμη, οτι η έκθεσή της σε χώρο που έχει σχέση με tennis θα είναι ένα ακόμη κίνητρο για την διάδοση, του μοναδικού αυτού αθλήματος.
Η συλλογή διατίθεται και χωριστά σε τέσσερις (4) ενότητες από περίπου 105 κουτιά έκαστη, βάση σπανιότητας.

Τιμές πώλησης ανά ενότητα :
1η συλλογή = 2000 €
2η συλλογή = 2000 €
3η συλλογή = 1000 €
4η συλλογή = 800 €

Προσφορές :
1η + 2η = 3500 €
3η + 4η = 1500 €
1η + 2η +3η + 4η = 5000 €

John
Μέλος εδώ και 4 εβδομάδες
Νέα Σμύρνη, GR

Εμφάνιση χάρτη

Καλύτερη προσφορά
Μπορείς να κάνεις μία προσφορά για να αγοράσεις το αντικείμενο στην τιμή που θές. Ο πωλητής μπορεί να αποδεχτεί, απορρίψει ή να αντιπροτείνει ποσό στην προσφορά σου.