€1 με BOX NOW όλο το 2023! 📦🎉

€ 5,00

μεταχειρισμενα Πακέτο kinder φιγούρες τυφλοπόντικες & μουσικές νότες

Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Πωλούνται 10 συνολικά φιγούρες kinder με τυφλοπόντικες και νότες μουσικής, όλες μαζί 5 ευρώ. Να τονιστεί πως από τον τυφλοπόντικα που ακούει μουσική με ακουστικά έχει σπάσει λίγο το δεξί του πόδι από κάτω χωρίς να επηρεάζει τη λειτουργικότητα, την ικανότητά του να στέκεται ή τη γενικότερη εμφάνιση.

-Η αγορά γίνεται μέσω vendora, μπορείτε να επιλέξετε τρόπο αποστολής ή και συνάντηση. Επικοινωνήστε με μήνυμα για τυχόν απορίες που αφορούν το προϊόν ή για να συνεννοηθούμε ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση αντί για αποστολή.
-Χέρι με χέρι εντός Αττικής (διευκολύνουν οι σταθμοί από Παλλήνη μέχρι Σύνταγμα). Δυνατή η αποστολή με ΕΛΤΑ ή box now με έξοδα αποστολής παραλήπτη, ωστόσο προτιμώ αποστολές με box now. Τα μεταφορικά είναι σε κάθε περίπτωση δικά σας, εκτός αν έχει ειπωθεί κάτι διαφορετικό στην αγγελία.
-Για αγορές αξίας μικρότερης των 5 ευρώ συνολικά, η συνάντηση γίνεται σ'ένα από τα ακόλουθα σημεία στην Αττική: προαστιακός Παλλήνης, Πικέρμι ή Χολαργός. Φυσικά, μπορώ και να σας το στείλω όπου κι αν βρίσκεστε εντός της χώρας.
-Οι τιμές είναι συγκεκριμένες, όχι παζάρια.
-Τα προϊόντα που έχω προς πώληση έρχονται από σπίτι μη καπνιζόντων.
-Παρακαλώ αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε ή προωθήστε σε κάποιον που ίσως ενδιαφέρεται, θα ήμουν πολύ ευγνώμων.