€ 55,00

μεταχειρισμενα Ακουστικά Beats EP

Κατάσταση
Καινούργιο

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BEATS EP

ενσύρματα, On Ear, λευκά.
Headphone
Περιγραφή & Χαρακτηριστικά

Ξεκίνα να ακούς μουσική με εξαιρετική απόδοση ήχου. Τα Beats EP on-ear ακουστικά προσφέρουν αριστοτεχνικά συντονισμένη απόδοση ήχου. Πολύ ελαφριά για να τα έχεις πάντα πάνω σου και με ανοξείδωτο ατσάλι για επιπλέον αντοχή στην καθημερινή χρήση, τα Beats EP είναι η ιδανική επιλογή για να μπεις στον κόσμο των Beats.

Ανασχεδιασμένη μεταλλική στέκα
Σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση, τα Beats EP on-ear διαθέτουν ελαφριά και άνετη στέκα από ανοξείδωτο χάλυβα, με ανθεκτικό περίβλημα και ρυθμιζόμενες κάθετες μπάρες, οι οποίες επιτρέπουν την εξατομίκευση των ακουστικών.

Ώρα για premium ήχο
Ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της μουσικής, τα Beats EP on-ear ακουστικά είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν αριστοτεχνικά συντονισμένη απόδοση ήχου. Εμπνευσμένα από τον αξεπέραστο ήχο των studio ηχογράφησης, παρουσιάζουν εξαιρετική απόδοση στις χαμηλές συχνότητες, μεστές μεσαίες και «καθαρές» υψηλές

Ελαφριά κατασκευή, εύκολη μεταφορά
Με τα Beats EP on-ear μπορείτε να πάτε παντού, απολαμβάνοντας μοναδικό ήχο. Χωρίς μπαταρία αλλά με σταθερό και ανθεκτικό καλώδιο, προσφέρουν απροβλημάτιστη αναπαραγωγή ήχου και σας επιτρέπουν να επικεντρωθείτε στη μουσική σας.