€ 400,00

Ανά έτος

μεταχειρισμενα Online Προώθηση Ιστοσελίδων

Online proothisi istoselidon
Online Προώθηση Ιστοσελίδων
Περιγραφή

Review της ιστοσελίδας σας και ...

1. Εγκατασταση Google Search Console

Το Google Search Console είναι μια δωρεάν υπηρεσία/συλλογή εργαλείων που έχουν ως στόχο να προσφέρουν πολύτιμα insights σχετικά με την απόδοση μιας ιστοσελίδας στο ευρετήριο της Google.

2. Εγκατασταση Google Analytics

Το Google Analytics είναι μια από τις κορυφαίες υπηρεσίες της Google, που παρέχεται δωρεάν και η οποία προσφέρει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα μιας ιστοσελίδας.

Ενδεικτικά, μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας μπορείτε να δείτε το πώς οι επισκέπτες έφτασαν στην ιστοσελίδα σας, τι χρόνο διέθεσαν σε ποιες εσωτερικές σελίδες, καθώς και πολλές ακόμη πληροφορίες που μπορούν να σας βοηθήσουν κατά την βελτιστοποίηση του site σας.

Επίσης μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, μπορείτε να ελέγξετε και να αναλύσετε τα αποτελέσματα από πιθανές διαφημιστικές εκστρατείες που τρέχουν μέσα από αυτό.

3. Συγχρονισμός του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας μέσω sitemap με τις μηχανές αναζήτησης Google,Bing,Yandex

4. Συγχρονισμός του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας μέσω rss feeds με το facebook,twitter και pinterest

5. Εγκατάσταση του Cloudflare στην ιστοσελίδα σας.
To CloudFlare προήλθε από ένα project που ονομάζεται Project Honey Pot. Το project αυτό ξεκίνησε το 2007 στο MIT Spam Conference.

Στόχος του Project Honey Pot ήταν να καταγράψει τις διευθύνσεις IP οι οποίες αντλούσαν αυτόματα διευθύνσεις e-mail από ιστοσελίδες για να τις χρησιμοποιήσουν για SPAM και απάτες με e-mail.

Το Project Honey Pot γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με περισσότερους από 100.000 διαχειριστές ιστοσελίδων και εκατομμύρια sites να το χρησιμοποιούν.

Το 2009, η ομάδα πίσω από το Project Honey Pot δημιούργησε το CloudFlare, το οποίο εγκαινιάστηκε στην ετήσια έκθεση TechCrunch Disrupt το Σεπτέμβριο του 2010. Το CloudFlare εκμεταλλεύεται τα δεδομένα που προέρχονται από το Project HoneyPot ώστε να προστατεύει την ιστοσελίδα μας από ένα σημαντικό αριθμό κακόβουλων επισκεπτών.

Όταν το site μας ανήκει στο δίκτυο του CloudFlare, οι κακόβουλοι επισκέπτες, με βάση τα στοιχεία του Project Honey Pot, φιλτράρονται και δεν έχουν πρόσβαση στη σελίδα μας

Πώς το CloudFlare οδηγεί σε ένα πιο γρήγορο site.Όταν πρωτοξεκίνησε το CloudFlare, είχε το πρόβλημα πως η επιπλέον επεξεργασία των δεδομένων από το δίκτυο του CloudFlare προσέθετε καθυστέρηση στο να φορτώσουν οι σελίδες.

Οι δημιουργοί του CloudFlare, επιχειρώντας να μηδενίσουν αυτή την επιπλέον καθυστέρηση, κατάφεραν στην πράξη να επιταχύνουν τη φόρτωση των δεδομένων, σε βαθμό που οι διαχειριστές που χρησιμοποιούν το cloudflare να καταλήξουν με μέχρι και 30-40% πιο γρήγορο site.

Για πιο συγκεκριμένα αποτελέσματα, μπορούμε να δούμε τα Case Studies ιστοσελίδων που χρησιμοποιούν το CloudFlare, όπως το Luxury Link, που μείωσε το χρόνο φόρτωσης κατά 42%, το μηνιαίο bandwidth κατά 40%, εξοικονομεί πάνω από $4.500 δολάρια κάθε μήνα, και έχει προστασία από επιθέσεις τύπου DDoS.

6. Καθοδήγηση αναφορικά με την προώθηση της ιστοσελίδας σας μέσω affiliate networks.

7. 30.000 μοναδικούς επισκέπτες,στοχευμένους ανά χώρα και κατηγορία.

Πηγές επισκεψιμότητας : Μηχανές αναζήτησης, κοινωνικά δίκτυα , pop under networks

Οι χρήστες είδαν επίσης