€ 13,90

μεταχειρισμενα Προστάτης: Φυσική αντιμετώπιση με βότανα. 100% Φυτικό!!!

Κατάσταση
Καινούργιο

Περιγραφή:

Το Male 2 περιέχει: Εκχυλίσματα από Μουστάκια καλαμποκιού και Σερενόα μέσα σε καθαρή αλκοόλη (βάμμα)

Η σερενόα
προέρχεται από ένα είδος φοίνικα, το οποίο είναι μικρό σε μέγεθος και ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Η σερενόα χρησιμοποιείται τόσο για προληπτική δράση και ως μέρος της ολιστικής θεραπείας για την προστασία του γεννητικού συστήματος και των ορμονών. Οι φυσικές σταγόνες παράγονται από το εκχύλισμα σερενόα μέσα σε αιθυλική αλκοόλη και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και απορροφάται από τον οργανισμό. Το βάμμα σερενόα μειώνει την διόγκωση του προστάτη, μειώνοντας τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος και της κυστίτιδας εξαιτίας των αντισηπτικών ιδιοτήτων. Επιπροσθέτως, το βάμμα σερενόα περιέχει λιπαρά οξέα και β-σιτοστερόλη, τα οποία ρυθμίζουν τις ιδιαίτερα αυξημένες ανδρικές ορμόνες προσδίδοντας οιστρογόνα. Η ρύθμιση της τεστοστερόνης συμβάλλει την καλή λειτουργία του προστάτη χωρίς να δημιουργεί κατακράτηση υγρών και μετριάζοντας τα συμπτώματα της υπερπλασίας του προστάτη. Τα σωστά επίπεδα της τεστοστερόνης συνδέεται άμεσα με το μυϊκό σύστημα και την καλή λειτουργία του. Επίσης, το βάμμα σερενόα χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις σεξουαλικής ατονίας, μειώνοντας την σεξουαλική ανικανότητα.

Το βάμμα από μουστάκια καλαμποκιού
συμβάλλει κυρίως στο ουροποιητικό σύστημα. Έχει διουρητική δράση και βοηθάει σημαντικά στην πρόληψη αλλά και την απομάκρυνση των πετρών που δημιουργούνται στα νεφρά. Το βάμμα μουστάκια καλαμποκιού ουσιαστικά εμποδίζουν την κρυσταλλοποίηση των αλάτων και έτσι δεν σχηματίζονται πέτρες στα νεφρά. Για την αποφυγή και την απομάκρυνση πετρών καλό είναι να ακολουθείτε μια διατροφή πλούσια σε φρούτα λαχανικά και πόση άφθονου νερού. Ακόμα, τα μουστάκια καλαμποκιού περιέχουν βιταμίνες B και C καθώς και φλαβονοειδή.

Τρόπος χρήσης
Ρίχνουμε 10 σταγόνες σε λίγο νερό 3 φορές την ημέρα ή από 15 σταγόνες (πρωί – απόγευμα) και το πίνουμε.

* Προαιρετικά, μισή ώρα προ φαγητού.

** Μπορεί να συνδυαστεί, με συμπληρώματα διατροφής, φάρμακα κ.α., αρκεί να υπάρχει μισή ώρα διαφορά μεταξύ τους κατά την λήψη.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα.

Για καλύτερα αποτελέσματα και ανταπόκριση του οργανισμού θα πρέπει να καταναλώνετε καθημερινά 2 λίτρα νερό.

Συσκευασία: 50ml

Ποσότητα αρκετή για 45 μέρες χρήσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σε προσωπικό μήνυμα.

🆘 Επωφεληθείτε έκπτωση για περισσότερα από 1 τεμάχια ή συνδυασμό προϊόντων.

Προσφορά τα 2 φιαλίδια 25,00€

Δυνατότητα παραλαβής απο Κ.Ε.Σ.Υ. (Κέντρο Εναλλακτικής Σωματικής Υγείας)
Υπατίας 45 "Ισόγειο" Τούμπα Θες/νίκης.

Υ.Γ. Μην ξεχάσετε να δείτε και τα υπόλοιπα προϊόντα στο πεδίο "Αγγελίες απ' τον ίδιο πωλητή".

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης