€ 19,00

μεταχειρισμένα Χρυσό εικοσάδραχμο Είκοσι 20 δραχμές επίχρυσο 24Κ για συλλέκτες - Οθωνας 1833 ακριβές αντίγραφο

Χώρα
Ελλάδα
Κατάσταση
Καινούργιο

Νόμισμα Χρυσό εικοσάδραχμο - ακριβές αντίγραφο - επίχρυσο 24Κ πρόσφατης κατασκευής, για συλλέκτες, σε χρονολογία 1833. Με τριπλή επίστρωση χρυσου 24 καρατιών 6macro.

Τα νομίσματα του ελληνικού κράτους κατά τα έτη 1832 – 1862, αντιστοιχούν στην περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τον βασιλιά Όθωνα, ο οποίος επιλέχθηκε από τις προστάτιδες δυνάμεις (Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία) ως ο βασιλιάς του νέου ελληνικού κράτους.

Το χρυσό νόμισμα των 20 δραχμών του 1833, απεικονίζει στην εμπρόσθια όψη του, το πορτρέτο του νεαρού βασιλιά Όθωνα, στραμμένο στα αριστερά.

Στη οπίσθια όψη εμφανίζεται ο εστεμμένος βασιλικός θυρεός και στο κάτω μέρος αναγράφεται η ονομαστική αξία 20 ΔΡΑΧΜΑΙ, καθώς και το έτος έκδοσης του νομίσματος.

Βάρος : 5.78 gr
Ονομαστική αξία : 20 Δραχμές
Έτος κοπής : 1833
Διάμετρος : 21.00 mm

Συλλεκτική αξία λόγω σπανιότητας του γνήσιου νομίσματος, κατ' εκτίμηση : 1700 ευρώ

Στις φωτογραφίες, ενδέχεται το χρώμα που αποτυπώνεται να ειναι κάπως διαφορετικό, αυτό εχει να κάνει με το φακό της φωτογραφικής μηχανής, το φωτισμό την ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία και την οθόνη που βλέπετε. Σε κάθε περίπτωση το χρώμα ειναι ένα, ειναι το απόλυτο, το αυθεντικό χρώμα του χρυσού, καθότι ειναι τρεις φορές επιχρυσωμένες (τρια στρώματα χρυσού 24 καρατιών)

Η ομοιότητα με το Χρυσό εικοσάδραχμο ειναι εκπληκτική. Οπτικά, καμια διαφορά με το νόμισμα εκείνης της εποχής.

Ιδανικό δώρο για σοβαρούς συλλέκτες.

Επισης, με το κατάλληλο περίβλημα - στεφάνι - μπορεί να φορεθεί και ως μεταγιον-κοσμημα.

Χρήσεις: για θέατρο, κινηματογράφο, διαφημίσεις, στόλισμα παραδοσιακών στολών, αλλά και για λόγους ασφαλείας: σε περίπτωση ληστείας στο χώρο σας, υποδεικνύετε που εχετε κρυμμένο το.... θησαυρό σας!

Για περισσοτερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του VEΝDORA

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης