€ 175,00

μεταχειρισμένα Εύκαμπτο Μονοκρυσταλλικό Φωτοβολταϊκό Πάνελ 100W τάση 12V για φόρτωση μπαταρίας

Κατάσταση
Καινούργιο

Το φωτοβολταϊκό πάνελ είναι μονοκρυσταλλικό, κάτι που σημαίνει ότι αποτελείται από ένα μόνο κρύσταλλο πυριτίου κι είναι πιο αποτελεσματικό από ένα πολυκρυσταλλικό.
Επειδή το κελί αποτελείται από ένα μόνο κρύσταλλο, τα ηλεκτρόνια που παράγουν μια ροή ηλεκτρικής ενέργειας έχουν περισσότερο χώρο για να κινηθούν.
Είναι εύκαμπτο, κάνοντας το κατάλληλο για για το σκάφος, το τροχόσπιτο και άλλες απαιτητικές εφαρμογές όπου υπάρχει περιορισμός χώρου και βάρους.
- Εξαιρετικά ελαφρύ: Μέσω της αντικατάστασης του γυαλιού και της βελτιστοποίησης του πλαισίου, ζυγίζει 70% λιγότερο από τα συμβατικά φωτοβολταϊκά πάνελ.
- Ευέλικτη: Συνδυάζει ένα μοναδικό, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υλικό με άλλες κορυφαίες τεχνολογίες για την παραγωγή ανώτερου εύκαμπτου πίνακα κρυσταλλικού πυριτίου που μπορεί να εγκατασταθεί σε καμπύλη επιφάνεια.
- Σχεδιασμός: Αισθητικά ευχάριστος σχεδιασμός με κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και η εξελιγμένη διαδικασία κατασκευής υλικών του παρέχει υψηλή απόδοση, χωρίς να ρυπαίνει, χωρίς PID (Potential Induced Degradation) και με υψηλά επίπεδα ασφάλειας.
- Εύκολη εγκατάσταση: Μπορεί να μειώσει το κόστος εγκατάστασης έως και 50% μέσω της χρήσης επανασχεδιασμένων εξαρτημάτων, της ευκολίας χειρισμού και της ταχύτερης εγκατάστασης.

- Μεταφορές: Το καινοτόμο πλαίσιο και το χαμηλό βάρος μειώνουν σημαντικά το κόστος μεταφοράς.
- Μέγιστη Ισχύς: 100W
- Διαστάσεις: 121,9 x 54,6 x 0,2 cm

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης