€ 14,99

μεταχειρισμενα Εσωτερική κεραία TV Philips

esoteriki kerea TV Philips
Εσωτερική κεραία TV Philips
Εσωτερική κεραία TV Philips
Εσωτερική κεραία TV Philips
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο
Περιγραφή

Αυτή η κεραία με ενίσχυση 36 dB είναι σχεδιασμένη για να λειτουργεί σε συνδυασμό με το ψηφιακό σας set top box, ενώ μπορεί επίσης να λάβει αναλογικό τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σήμα. Χάρη στον flat panel σχεδιασμό της, η κεραία λαμβάνει το σήμα που χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε ψηφιακή τηλεόραση.
Η ενίσχυση 36 dB ενισχύει τα αδύναμα σήματα, επεκτείνοντας την εμβέλεια λήψης και επιτρέποντας τη λήψη περισσότερων σημάτων από μεγαλύτερη απόσταση.
Η μεγάλης αποδοτικότητας διάταξη UHF flat panel προσφέρει βελτιωμένη λήψη σε σχέση με τις συμβατικές κεραίες πλαισίου. Χάρη στον επίπεδο σχεδιασμό, η κεραία συγκεντρώνει το σήμα για να επιτύχει καλύτερη λήψη.
Το περιστροφικό χειριστήριο ελέγχου απολαβής σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε εύκολα την ενίσχυση της κεραίας για βέλτιστη λήψη. Μαζί με τη ρυθμιζόμενη ενίσχυση, η ενίσχυση χαμηλού θορύβου διασφαλίζει μεγάλη εμβέλεια λήψης και βελτιώνει την ποιότητα του σήματος.
Τα δίπολα VHF/FM, γνωστά και ως "αυτιά λαγού", επιτρέπουν τη λήψη τηλεοπτικών προγραμμάτων στα VHF και ραδιοφωνικών μεταδόσεων στα FM. Η επέκταση και τροποποίηση των δίπολων βελτιώνει τη λήψη των σημάτων.
Συμπεριλαμβάνεται τροφοδοτικό και καλώδιο κεραίας 2 μέτρων.

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Ταχυδρομικά
Δέχομαι "Εγγυημένη Συναλλαγή" (Τι είναι αυτό;)
Αγόρασε με ασφάλεια

Η Vendora δεσμεύει την πληρωμή και απελευθερώνει το ποσό στον πωλητή μετά την έγκρισή σου.

Η πρώτη σου συναλλαγή έχει 0% προμήθεια, δοκίμασέ το
Οι χρήστες είδαν επίσης