€ 35,00

μεταχειρισμενα Εγχρωμη wifi camera καινουργια στο κουτι της

egchromi wifi camera kenourgia sto kouti tis
Εγχρωμη wifi camera καινουργια στο κουτι της

Εγχρωμη ρομποτικη wifi ip intelligent camera 1080 hd με 3 κεραιες καινουργια στο κουτι της. Κάμερα IP - WIFI Περιστρεφόμενη με 12 Υπέρυθρα Αόρατα LED - Καταγραφή σε κάρτα microSD - 1080HD εικόνα απομακρυσμένα σε android iOS windows συστήματα, αμφίδρομη επικοινωνία (μιλάτε και ακούτε), αποστολή e-mail όταν ανιχνεύσει κίνηση!
Κάμερα IP ασύρματη υψηλής ανάλυσης νυκτός τηλεχειριζόμενη, είναι η τέλεια λύση για να κάνετε επίβλεψη στον χώρο σας !
Αυτή η IP ασύρματη κάμερα με καταγραφικό είναι Περιστρεφόμενη νυκτός δικτυακή, θα έχετε εικόνα - ήχο στο κινητό σας - υπολογιστή σας μέσω internet από όσο μακριά και αν είστε !
Η ασύρματη IP κάμερα νυκτός δέχεται κάρτα microSD και καταγράφει με ανίχνευση κίνησης (ή και συνέχεια αν θέλετε) ότι συμβαίνει στο χώρο σας.
Με αυτή την κάμερα IP ασύρματη υψηλής ανάλυσης με καταγραφικό θα μπορείτε να βλέπετε το σπίτι σας, την αποθήκη σας, αλλά και όποιον άλλο δικό σας χώρο από μακριά, χρησιμοποιώντας το κινητό ή το τάμπλετ σας !

Η τηλεχειριζόμενη IP κάμερα δεν είναι απαραίτητο να συνδεθεί καλωδιακά με το router με καλώδιο Ethernet (αν και διαθέτει υποδοχή), μπορείτε να την συνδέστε ακόμα και μέσω WIFI με το Ρούτερ καθώς διαθέτει 3 Πανίσχυρες Κεραίες WIFI!Ακόμα,περιστρέφεται με τηλεχειρισμό πάνω - κάτω - δεξιά - αριστερά από όσο μακριά και εάν είστε με τα πλήκτρα του κινητού σας ή του Η/Υ σας.

Η παρακολούθηση του χώρου σας από απόσταση, με την αξιοποίηση της τηλεχειριζόμενης ασύρματης IP κάμερας, οπτικά και ηχητικά είναι πλέον μία απλή υπόθεση !
Δείτε ( και καταγράψτε από απόσταση) το σπίτι σας, τα παιδιά σας, τους ηλικιωμένους γονείς σας, το γραφείο σας, το κατάστημά σας, την αποθήκη σας, το γκαράζ σας, το εξοχικό σας, ακόμα και εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό, με μηδενικό κόστος !
Όλα αυτά με εξαιρετική ποιότητα εικόνας - ήχου ακόμα και σε πολύ χαμηλό φωτισμό !
Η τηλεχειριζόμενη IP κάμερα θα σας δώσει εικόνα περιμετρικά στο χώρο σας χωρίς να είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε πολλές κάμερες, έτσι επιτυγχάνετε και οικονομία.

Ένα βασικό πλεονέκτημα αυτής της ασύρματης IP κάμερας είναι η δυνατότητα απομακρυσμένης καταγραφής από το κινητό έτσι ο κακοποιός ακόμα και εάν καταστρέψει την κάμερα (άρα και την κάρτα μνήμης που βρίσκεται σε αυτήν) θα έχει αφήσει τα ίχνη του! Όταν η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση θα στείλει αυτόματα Email στο κινητό/υπολογιστή σας και εσείς θα βλέπετε, ακούτε και θα καταγράφετε Live τι συμβαίνει στον χώρο σας!
Για την εποπτεία σε πραγματικό χρόνο από το κινητό σας απαραίτητη προυπόθεση η σύνδεση internet με δεδομένα ή WIFI.

Με εικόνα HD, αυτόματο αισθητήρα φωτός και δώδεκα λυχνίες φωτισμού υπερύθρων IR για νυχτερινή λήψη σας εγγυάται την καλύτερη ποιότητα εικόνας ημέρα και νύχτα.

Παρακολουθήστε κάθε γωνία του χώρου σας... από απόσταση! Με μηχανισμό κίνησης οριζόντια 360 μοίρες και κάθετα 90 μοίρες, θα καλύψει σχεδόν όλον τον χώρου σας, προσφέροντας αυξημένη περιοχή κάλυψης σε σχέση με μια απλή κάμερα.Την κάμερα θα μπορείτε να την περιστρέψετε από το κινητό/υπολογιστή/τάμπλετ σας όσο μακριά και αν είστε μέσω της εφαρμογής,από όπου και την βλέπετε!

Υποστηρίζει DDNS: Η κάμερα είναι πολύ εύχρηστη σε περιβάλλον ADSL όπου η διεύθυνση IP αλλάζει συχνά, καθώς διαθέτει λειτουργία δυναμικού DNS.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη λειτουργία Motion Detection (ανίχνευση κίνησης) ή κάποιον εξωτερικό αισθητήρα για να ξεκινήσετε την καταγραφή και μεταφορά εικόνων αμέσως μόλις η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση στο χώρο που είναι εγκατεστημένη.

Aνά πάσα στιγμή μπορείτε να δείτε live όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι σας. Η χρησιμότητά της, όπως αντιλαμβάνεστε είναι μεγάλη. Στις εποχές που ζούμε, μια τέτοια κάμερα είναι απαραίτητη σε κάθε σπίτι. Αν έχετε προσλάβει μόλις μία νταντά για να προσέχει το νεογέννητο μωρό σας, αν έχετε παιδιά στην εφηβεία και θέλετε να βλέπετε ποιος μπαινοβγαίνει στο σπίτι σας κι αν έχετε ηλικιωμένους στο σπίτι που ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειάζονται κάποια βοήθεια, αυτή η κάμερα θα σας λύσει τα χέρια.

Οι χρήστες είδαν επίσης