€ 500,00

μεταχειρισμενα ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ

Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Πωλούνται δύο συσκευές βιοσυντονισμού, ελαφρώς μεταχειρισμένες, σε άριστη κατάσταση λειτουργίας και με εγκατεστημένα προγράμματα για ιιώσεις, κρυολογήματα, αλλεργίες, παράσιτα, ιούς, βακτήρια, μύκητες, πρωτόζωα, έλμινθες με πλήρη τεχνικό έλεγχο. Δεκτός κάθε τεχνικός έλεγχος με την διαγνωστική πλακέτα Deta-Test που διαθέτει η εταιρεία για τον έλεγχο των συσκευών της.

Η δράση της συσκευης Deta Ritm συνίσταται στη διόρθωση και επαναφορά των βασικών λειτουργιών του σώματος, όταν αυτό εκτίθεται σε χαμηλής ενέργειας ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις με αυστηρά καθορισμένες παραμέτρους στο φυσιολογικό εύρος συχνοτήτων 0,1Hz έως 100 Hz. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι οι συσκευές Deta Ritm αντιμετωπίζουν με επιτυχία διάφορες ασθένειες.
Η συσκευή Devita Apι για τη θεραπεία παρασίτων και ειδικότερα για την ίαση ενός ευρέος φάσματος ασθενειών με μολυσματική βάση, μέσω της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας χαμηλής έντασης, η οποία καταφέρει ένα θανατηφόρο πλήγμα στα διάφορα είδη των μικροοργανισμών. Ο θάνατος ενός παρασίτου επέρχεται μόνο όταν το φάσμα των ταλαντώσεων που εκπέμπεται από τις συσκευές συμπίπτουν με τις ταλαντώσεις που εκπέμπονται από το παράσιτο που διαβιεί στον οργανισμό. Η επιτυχής θεραπεία επιτυγχάνεται λόγω της εξαιρετικής διεισδυτικής ικανότητας της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας στο εσωτερικό του οργανισμού. Η υψηλή ακρίβεια της συχνότητας του συντονισμού συνεπάγεται την αποτελεσματική εξουδετέρωση του παρασίτου. Οι συσκευές, εκπέμποντας δονήσεις σε μία συχνότητα εύρους από 0,1Hz έως 10.000Ηz, λειτουργούν βάση εγκατεστημένων προγραμμάτων.

Οι χρήστες είδαν επίσης