€ 3,00

μεταχειρισμενα Kinder Surprise Figure Συλλεκτική φιγούρα Κίντερ Έκπληξη Υπάλληλος Κυκλοφορίας Αεροδρομίου Κουρδιστός Κουρδίζει και κάνει βήματα προς τα πίσω Σπάνια Collectible Collection Αβγό Κίντερ

Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Πωλείται μια συλλεκτική φιγούρα από την Kinder Έκπληξη, πρόκειται για έναν υπάλληλο κυκλοφορίας αεροδρομίου,είναι από πλαστικό, τον κουρδίζεις και κάνει βήματα προς τα πίσω! Σπάνιο φιγουράκι ,φέρει και τα λογότυπα της Κίντερ! Λειτουργεί κανονικά,δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει εάν επιθυμείτε περισσότερες η οποιαδήποτε πληροφορία ενημερώστε με σε πμ.

Τιμή 3 ευρώ

️Περιοχή για χέρι με χέρι αυστηρά Πειραιά️ στα μέρη μου(ρωτήστε με το ακριβές σημείο) εναλλακτικά αποστολή με ΕΛΤΑ+3.50 ευρώ μεταφορικά, υπάρχει και η επιλογή για BOX NOW, σύμφωνα με τους όρους της VENDORA για περισσότερες πληροφορίες της συναλλαγής στείλτε μου πμ να σας ενημερώσω σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες.
Είμαι χρόνια σε διάφορες σελίδες/γκρούπς με εκατοντάδες θετικές αξιολογήσεις.Μην ξεχάσετε να με "ακολουθήσετε" στο "Vendora" για να βλέπετε πρώτοι τις νέες καθημερινές προσθήκες. Στέλνω το δέμα το πολύ εντός δύο εργάσιμων ημερών χωρίς καθυστερήσεις!
️ Ευχαριστώ πολύ.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης