€1 με BOX NOW όλο το 2023! 📦🎉

€ 15,00

μεταχειρισμενα ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ LOGITECH USB HEADDET STEREO H570e

Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ LOGITECH USB HEADDET STEREO H570e
ΠΡΟΣΙΤΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ
Για τους ανθρώπους που κερδίζουν τα προς το ζην με το τηλέφωνο, το άνετο σετ μικροφώνου-ακουστικών κάνει κάθε κλήση παραγωγικότερη. Το σετ μικροφώνου-ακουστικών H570e της Logitech είναι κομψό και ανθεκτικό, ενώ προσφέρει άνεση κάθε μέρα. Επιπλέον, είναι εύκολο στη χρήση: Απλά συνδέστε το σε ένα PC ή ένα Mac� μέσω του καλωδίου USB. Το H570e περιλαμβάνει χαρακτηριστικά εξάλειψης θορύβου ανώτερης τεχνολογίας για κρυστάλλινο ήχο σε προσιτή τιμή.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το σετ μικροφώνου-ακουστικών H570e της Logitech προσφέρει χαρακτηριστικά ανώτερης τεχνολογίας σε προσιτή τιμή. Η εξάλειψη ακουστικής αντήχησης, το μικρόφωνο εξάλειψης θορύβου και η ψηφιακή επεξεργασία σήματος (DSP) απομακρύνουν τον ανεπιθύμητο θόρυβο για καθαρές συνομιλίες με εξαιρετική ποιότητα ήχου. Επιλέξτε το μονοφωνικό H570e ή το στερεοφωνικό H570e για ένα ή δύο ηχεία.

ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ
Όσοι εργάζονται στο τηλέφωνο για πολλές ώρες θα απολαύσουν την άνεση αυτού του σετ μικροφώνου-ακουστικών. Το κομψή, ελαφρύ σχέδιο και τα ανθεκτικά υλικά σάς επιτρέπουν να φοράτε το H570e όλη την ημέρα. Τα μαξιλαράκια αφτιών από δερματίνη και το μαλακό στήριγμα κεφαλής με μεταλλική ενίσχυση παρέχουν αντοχή και ευελιξία με την καταλληλότερη εφαρμογή.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Οι πιστοποιήσεις με κορυφαίο λογισμικό συσκέψεων εξασφαλίζουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία με εφαρμογές όπως το Skype για επιχειρήσεις και το Jabber™ της Cisco. Το επίπεδο καλώδιο που δεν μπερδεύεται συνδέεται στη θύρα USB ενός Mac ή PC προσφέροντας την απλότητα της άμεσης τοποθέτησης και λειτουργίας.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ
Το ανθεκτικό και ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλιού με ειδική επένδυση μπορεί να φορεθεί άνετα για όλη την ημέρα, ενώ η μεταλλική ενίσχυση παρέχει αντοχή, ευελιξία και την πλέον κατάλληλη εφαρμογή.

ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΘΟΡΥΒΟΥ & ΑΝΤΗΧΗΣΗΣ
Χάρη στην εξάλειψη ακουστικής αντήχησης και στο μικρόφωνο με τεχνολογία εξάλειψης θορύβου, το H570e είναι βελτιστοποιημένο για να παρέχει εξαιρετικό ήχο σε εσάς και στους συνομιλητές σας ακόμα και στους πιο θορυβώδεις χώρους εργασίας.

ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ
Έλεγχος της κλήσης με κουμπιά για την απάντηση/τερματισμό κλήσης, αύξηση/μείωση έντασης ήχου και σίγαση. Το επίπεδο καλώδιο δεν μπερδεύεται εύκολα.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ
Ο δυναμικός ισοσταθμιστής κάνει αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών φωνής και μουσικής, ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου, ανάλογα με το τι ακούει ο χρήστης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η τεχνολογία Προστασίας ήχου Logitech παρέχει προστασία ενάντια σε ήχους πάνω από 115 dBA για εξαιρετική ακουστική άνεση για ήχο και μουσική. Σε συμμόρφωση με το πρότυπο EN60950-1.
Τύπος: πυκνωτικό μικρόφωνο κατεύθυνσης
Απόκριση συχνότητας: 100 Hz – 18 kHz
Ευαισθησία: -47 dB +/-3 dB
Παραμόρφωση: <2 % @ 1 kHz, 94 dB SPL
Τάση λειτουργίας: 1,4 – 5,0 V DC
Απόκριση συχνότητας: 31,5 Hz – 20 kHz (διάχυτο πεδίο
Ευαισθησία: 94 dB ±3 dB στο 1 kHz, 0,01 m, 0,01 W
Παραμόρφωση: <5 % @ 1 kHz, 10 mW, 1 kHz
Ύψος x Πλάτος x Βάθος: 172 mm x 165 mm x 50 mm
Βάρος: 111 g

Οι χρήστες είδαν επίσης