€ 80,00

μεταχειρισμενα Μαξιλάρι θηλασμού διδύμων Lactimi Μπεζ

maxilari thilasmou didimon Lactimi mpez
Μαξιλάρι θηλασμού διδύμων Lactimi Μπεζ
Μαξιλάρι θηλασμού διδύμων Lactimi Μπεζ
Μαξιλάρι θηλασμού διδύμων Lactimi Μπεζ
Κατάσταση
Καινούργιο

Εργονομικό μαξιλάρι θηλασμού με πλάτη, σταθερό δέσιμο, προσαρμόσιμο μέγεθος και επίπεδη επιφάνεια. Η χρήση του στηρίζει τη σωστή στάση σώματος της μητέρας και του μωρού και βοηθάει στην επιτυχία του θηλασμού καθώς και την αποφυγή των πληγωμένων θηλών. Το μεγάλο μέγεθος και η συμπαγής επιφάνεια είναι ειδικά σχεδιασμένα για να υποστηρίξουν το τάΐσμα 2 μωρών ταυτόχρονα. Εκτός απο τον σκοπό του θηλάσματος χρησιμεύει και για τάΐσμα με μπουκάλι.
Το μεγάλο μέγεθος και η συμπαγής επιφάνεια είναι ειδικά σχεδιασμένα για να υποστηρίξουν το τάΐσμα 2 μωρών ταυτόχρονα. Εκτός απο τον σκοπό του θηλάσματος χρησιμεύει και για τάΐσμα με μπουκάλι.
Σχεδιασμένο με τη βοήθεια παιδιάτρου, φυσιοθεραπευτή και σύμφωνα με τις επίσημες Παιδιατρικές Κατευθυντήριες Οδηγίες του Υπουγείου Υγείας, το μαξιλάρι lactimi είναι το μόνο μαξιλάρι θηλασμού ειδικά σχεδιασμένο για τη βέλτιστη θέση του μωρού καθώς παράλληλα υποστηρίζει εργονομικά το σώμα της μητέρας στην απαιτητική περίοδο θηλασμού που το χρειάζεται περισσότερο
Δέσιμο: Προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη και έχει ασφαλή μηχανισμό που ανοίγει και κλείνει. Τα σταθερό δέσιμο συμβάλλει στη σωστή στάση θηλασμού και την αποφυγή των πληγωμένων θηλών αφού το μαξιλάρι δεν μετακινείται.
Επιφάνεια: Επίπεδη επιφάνεια που βελτιστοποιεί την στάση του θηλασμού παρέχοντας μία σταθερη επιφάνεια που δεν βουλιάζει.
Επιπρόσθετο μαξιλάρι πλάτης: Βοηθάει στην εργονομία του θηλασμού και προλαμβάνει τους πόνους στην μέση και τον αυχένα. Είναι αποσπώμενο.

Το αντικείμενο μπορεί να αποσταλεί με ασφάλεια αγορών Vendora. (Μάθε περισσότερα)
Οι χρήστες είδαν επίσης