€ 5,90

μεταχειρισμένα ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ MICHAEL LARSEN ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

Γλώσσα
Ελληνικά
Κατάσταση
Σαν καινούργιο

ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ MICHAEL LARSEN ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Περιγραφή
Μια νέα, ωραία γυναίκα η Μονίκ Μιλαζάρ, βρίσκεται στραγγαλισμένη στην Κοπεγχάγη. Ο δολοφόνος είναι άγνωστος. Ο δημοσιογράφος Μάρτιν Μόλμπεργκ έχει ελάχιστα στοιχεία στο κυνήγι του δολοφόνου. Ένα γράμμα, μια πρόστυχη φωτογραφία, το όνομα ενός ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες, το νούμερο ενός δωματίου στο ξενοδοχείο. Και το όνομα ενός άγνωστου άντρα.Ο Μάρτιν Μόλμπεργκ έχει ένα ιδιαίτερο λόγο να βρει το δολοφόνο. Η Μονίκ Μιλαζάρ ήταν η αρραβωνιαστικιά του. Αναζητώντας το δολοφόνο της Μονίκ περιπλανιέται στα πιο ετερόκλητα μέρη: από το διαμέρισμά του με τα περίεργα συμβάντα που εξελίσσονται στο απέναντι κτίριο, στο ξενοδοχείο πολυτελείας του Λος Άντζελες, έπειτα σε εταιρείες πληροφορικής και ύποπτα στέκια στην Κοπεγχάγη. Όμως κάποιος παρακολουθεί τον Μάρτιν Μόλμπεργκ. Τον πρώτο φόνο ακολουθούν και άλλοι, μεγάλα χρηματικά ποσά αλλάζουν χέρια και ο Μάρτιν Μόλμπεργκ αντιλαμβάνεται γρήγορα πως η Μονίκ δεν του είχε πει τα πάντα.
Εκδόσεις: ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Χρονολογία: 1995
Κατηγορία: ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ:
BOX NOW
ΕΛΤΑ
COURIER της επιλογής σας με χρέωση παραλήπτη -Ενδεικτικό κόστος γενική ταχυδρομική αν το παραλάβετε εσείς από κοντινό σας κατάστημα 4-5 ευρώ
Χανιά παράδοση δωρεάν κέντρο - Κρήτη αποστολή και με ΚΤΕΛ χρέωση παραλήπτη 3-4 ευρώ.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και να κάνετε προσφορά στέλνοντας μήνυμα αν σας ενδιαφέρουν διάφορα είδη από διαφορετικές αγγελίες για να ανεβάσουμε καινούργια και ομαδική αγγελία για σας, για εξοικονόμηση μεταφορικών.
Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου μήνυμα.