€ 235,00

μεταχειρισμενα Σετ, καλάμι βάρκας BAD BASS τηλεσκοπικό 2.50μέτρα 100-300 action ΜΑΖΙ με RYOBI APPLAUSE 6000

Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Σετ, καλάμι βάρκας BAD BASS τηλεσκοπικό 2.50μέτρα 100-300 action ΜΑΖΙ με RYOBI APPLAUSE 6000
Τηλεσκοπικό καλάμι βάρκας, χειροποίητο made in Italy ελαφρύ και πανέμορφο! Ουσιαστικά πρόκειται για ένα καλάμι πασπαρτού. Μόνο αυτό αν έχετε στο σκάφος σας, μπορείτε κάλλιστα να κάνετε από απλή καθετή, συρτή αφρού, (για κυνηγούς, λίτσες, λούτσους κλπ), ψάρεμα καλαμαριών, μέχρι και light jigging! Είναι πολύ δυνατό (φαίνεται και από το action του που είναι 100-300) αλλά ταυτόχρονα εύκολο στη μεταφορά και την αποθήκευση γιατί το μήκος του κλειστό είναι μόνο 98 εκατοστά! Οπότε μπορεί να μπει ή να μένει και μόνιμα αν θέλετε σε κάποιο αποθηκευτικό χώρο μέσα στη βάρκα. Ξεχνάμε τα μπλεξίματα της πετονιάς κατά το μάζεμα ή όταν χτυπιέται το ψάρι, νεύρα εδώ δεν υπάρχουν, η πετονιά απλά τυλίγεται στο μηχανισμό και έτσι ασχολούμαστε μόνο με το ψάρεμα!
Επειδή είναι πανέμορφο, το πρόσεχα πολύ και γι αυτό δεν έχει ούτε γραντζουνιά επάνω του, είναι απλά σαν καινούριο.
Δεν είναι ανάγκη να κουβαλάτε πολλά καλάμια μαζί σας και να πιάνετε πολύτιμο χώρο απ το σκάφος, μόνο τα αντίστοιχα δολώματα να έχετε και με το καλάμι αυτό είστε καλυμμένος.
Δεν κάνει για όποιον ψάχνει το φτηνότερο, απευθύνεται σε όσους ζητούν κάτι απ το καλύτερο. Ανακεφαλαιώνοντας, είναι Ιταλικό, χειροποίητο, έχει οδηγούς Fuji, είναι πολύ ανθεκτικό γιατί έχει πλεκτό άνθρακα ενισχυμένο ο οποίος φέρει έξτρα στρώση τυλιγμένη σπειροειδώς σε όλο το μήκος του καλαμιού, είναι ελαφρύ για να μην κουράζει, κομπάκτ για να χωρά σχεδόν παντού, και πανέμορφο, έ τι άλλο να ζητήσει κανείς!!
Το έχω ταιριάσει με έναν καθαρά Γιαπωνέζικο μηχανισμό, (καθαρά= Ιαπωνικός όχι μόνο στη σχεδίαση αλλά και στην κατασκευή), τον RYOBI APPLAUSE 6000 με χωρητικότητα 200 μέτρα 037 (ναι, είναι κατάλληλος και για νήμα) γιατί είχα διαβάσει στο ίντερνετ ότι τον χρησιμοποιούνε στο εξωτερικό για Jigging διότι χωρίς να είναι πανάκριβος έχει δυνατό τράβηγμα και πολύ καλά φρένα και όντως δεν το μετάνιωσα. Ο μηχανισμός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ελάχιστα σημεία του υποδηλώνουν ότι έχει χρησιμοποιηθεί στη θάλασσα και μόνο οπτικά, λειτουργικά είναι απλά άψογος και ετοιμοπόλεμος!
Ιδανικό πακέτο που είναι κατασκευασμένο να αντέξει, όχι μόνο στο ψάρεμα αλλά και στα χρόνια.
Εάν έχετε κάποια απορία, ή χρειάζεστε κάποια διευκρίνηση, καλέστε με πριν την αγορά. Με χαρά μου να βοηθήσω όπου μπορώ. Επίσης εάν θέλετε να δείτε και άλλες αγγελίες μου, παρακαλώ πατήστε εκεί που γράφει «Δες όλες τις αγγελίες» (δεξιά απ τη φωτογραφία).
Ευχαριστώ